Jättirintaisen Playboy-mallin tanssiesitys kuohuttaa: Liian seksikäs! - katso

30.04.2011 13:45 -

Povipommi Kendra Wilkinson heilutti lantioitaan ja valtavia rintojaan Amerikan Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa niin seksikkäästi, että nyt spekuloidaan jo sillä, onko hän liian seksikäs tanssikilpailuun.

Playboy-malli Kendra Wilkinson teki mitä hänen partnerinsa pyysikin Tanssii tähtien kanssa -kisassa. Amatööriksi haukuttua Playboy-mallia käskettiin ravistelemaan samban tahtiin sen minkä itsestään irti saa. Hän teki työtä käskettyä, ja ilmeisesti enemmän kuin tarvitsi, sillä kaunottaren liikehdinnän katsottiin olevan turhan seksikästä.

- Ainoastaan menneisyyteni takia minua kommentoidaan liian seksikkääksi. Jos olisin ammattitanssija, niin tämän tyyppisiä kommentteja ei olisi tullut. On tavallista, että tuomarit kommentoivat minua vastaan sen perusteella mitä tietävät, kommentoi Kendra viitaten siihen, että hän on jopa asunut Hugh Hefnerin Playboy-kartanossa.

Kendra Leigh Wilkinson on tunnettu yhdysvaltalainen televisiokasvo. Hänet tunnetaan myös tosi-tv ohjelmasta The Girls Next Door. Sarja käsittelee Hugh Hefnerin playboy-tyttöjen elämää kartanossa.

Lähde: EW.com

Katso seksikäs kohuesitys alta:

Kilpailut

Uusimmat