Idols-Martista on tulossa Ilkka Jääskeläistäkin pahempi floppi

14.10.2011 08:00 - Mikko Räsänen

Idols-voittaja Martti Saarisen debyyttilevystä näyttää olevan tulossa yksi syksyn pahmpia floppeja.

Idols-voittaja Martti Saarisen esikoislevy ilmestyi muutama viikko sitten. Levy kuitenkin nousi ensimmäisellä listaviikollaan Suomen virallisella albumilistalle vain sijalle 10. Ero aiempiin Idols-voittajiin on huima, sillä Ari Koivusen ja Koop Arposen debyyttialbumit menivät listakärkeen. Hanna Pakarisen ja Ilkka Jääskeläisen esikoislevyt taas nousivat listalla kakkoseksi.

Martin kohdalla noin korkeat sijoitukset näyttävät jäävän haaveeksi, sillä toisellä Martin albumin sijoitus alkoi pudota jo toisella listaviikolla. Tuoreimmat listasijoitukset julkaistiin eilen ja Martin albumi oli pudonnut sijalle 15.

Ilkka Jääskeläistä pidetään kaikkien aikojen pahimpana Idols-floppina, sillä vaikka hän voitti Idolsin, jäi hänen esikoisalbuminsa suosio kauas kaikkien muiden Idols-voittajien levyistä. 

Ellei Martti Saarisen levymyynnissä tapahdu radikaalia muutosta, on hänestä tulossa vielä Ilkka Jääskeläistäkin suurempi floppi. Jääskeläisen levy kuitenkin myi 14 000 kappaletta, kun Martin albumi on nykyisellä tahdilla jäämässä reilusti alle 10 000 kappaleen myyntiin.

Voice haastatteli Martti Saarista eilen ja hän kertoikin olevansa pettynyt tapaan, jolla levy-yhtiö on hoitanut hänen levynsä markkinoinnin.

- Suoraan sanottuna on pikkuisen sellainen olo, että levyä ei ole markkinoitu tarpeeksi, Martti harmitteli, mutta oli vielä luottavainen siihen, että mainoskampanja olisi luvassa jossain vaiheessa.

Kilpailut

Uusimmat