Suvi mokasi katastrofaalisesti - pilasi viikkotehtävän ja joutuu häätöäänestykseen

31.10.2011 14:57 - Mikko Räsänen

Annika ja Suvi mokasivat Seis-tehtävän ja joutuvat luultavasti häätöäänestykseen.

Asukkailla on Seis-tehtävä, jossa mokaajia rangaistaan sillä, että he joutuvat suoraan häätöäänestykseen. Tehtävän idea on yksinkertainen: kun BB-sanoo "seis", on asukkaiden jähmetyttävä paikalleen. Vain hengittäminen ja silmien liikuttaminen on sallittua niin kauan, kunnes Isoveli antaa asukkaille jälleen luvan liikkua.

Big Brother teki tänään asukkaille julman pilan. Talossa kuulutettiin "seis" -komento ja asukkaat jähmettyivät.

Asukkaiden ollessa paikallaan ovi aukesi ja uusi asukas Netta tuli sisään. Asukkaat näkivät uuden asukkaan ja heillä oli vaikeuksia säilyttää itsehillintänsä.

Lopulta Annikan itsehillintä petti ja hän räjähti nauramaan niin, että kuola lensi. Annikan repeäminen taas tarttui Suviin, joka räjähti vielä vahvempaan nauruun.

- Ei saatana, mä niin mokasin, Suvi kirosi tajutessaan naurunsa rikkoneen tehtävän sääntöjä.

Suvi sen sijaan ei tajunnut sitä, että hänen kiroilunsa sai myös aikaan sen, että koko BB-talon viikkotehtävä meni samalla pilalle. Asukkaat olivat lyöneet 99% viikkorahoistaan vetoa sen puolesta, että pystyvät olemaan viikon kiroilematta.

Suvin kiroilun takia viikkotehtävä meni pilalle jo alkumetreillä. Ja "Seis"-tehtävässä epäonnistuminen vie Suvin myös häätöäänestykseen. Sinne hän saanee seurakseen Annikan, joka räjähti niin ikään nauramaan.

Hetken asiaa mietittyään Suvi syyttikin Annikaa mokastaan.

- Jos en olis kuullut sun hirnuntaa, en olisi revennyt, Suvi mietti.

Seuraavaksi hän syytti uutta asukasta Nettaa.

- Olen häätöäänestyksessä sun takia, koska kun sä tulit sisään, mulla petti pokka, Suvi ilmoitti.

Viikkotehtävän epäonnistuminen ei lopulta mene pelkän Suvin piikkiin, sillä jo varttia myöhemmin myös Veera rikkoi kiroilukieltoa.

- Ei v***u, mikä fiilis, Veera iloitsi Netan saapumista.

Kilpailut

Uusimmat