Erikoinen sensuuri Big Brotherissa: Tuotanto tukki Suvin suun!

13.11.2011 22:09 - Mikko Räsänen

Big Brother -talossa koettiin eilen mielenkiintoinen tilanne, kun Suvi alkoi paljastella toisen ohjelman tuotantoon liittyviä salaisuuksia.

Big Brotherissa koettiin lauantaina tilanne, jonka kaltaista ei olla aiemmin nähty millään BB-kaudella. Suvi on aiemmin nähty televisiossa Totuuden hetki -kilpailussa, jossa hän joutui tekemään valheenpaljastuskokeen ja paljastamaan arkaluontoisia asioita elämästään.

Big Brotherin säännöissä on kielletty, että tuotannon asioista ei missään nimessä saa puhua. Säännöt eivät kuitenkaan koske kuin Big Brotheriin liittyviä asioita. Kun Suvi alkoi yllättäen kertoa muille asukkaille Totuuden hetki -tuotantoon liittyviä salaisuuksia ei hän rikkonut sääntöjä. Suvi muun muassa paljasti, miten kilpailijoita oli ohjeistettu laskemaan kymmeneen ennen kuin vastasivat heille esitettyihin kysymyksiin. Hän myös spekuloi, miten ohjelman valheenpaljastuskokeessa vastaamalla voisi taktikoida niin, että varmimmin voittaisi pääpalkinnon.

Totuuden hetki on MTV3:n Suomessa omistama formaatti ja koska Sub kuuluu MTV3:n kanssa samaan konserniin, ei Big Brotherin tuotanto ilmeisesti ilahtunut Suvin tekemistä paljastuksista. Suvia ei kuitenkaan voitu vaientaa normaalilla "Tuotannon asioista puhuminen on kielletty" -kuulutuksella, koska Suvi ei ollut puhunut BB-tuotannon asioista. Sen sijaan tuotanto keskeytti Suvin paljastukset kutsumalla hänet välittömästi päiväkirjahuoneeseen.

Muut asukkaat arvasivat heti, että Suvi kutsuttiin hänen puheidensa vuoksi. Kun he spekuloivat asialla hetken aikaa, vaiennettiin heidät normaalilla kieltokuulutuksella. Kun Suvi lopulta palasi, vaihtoi hän sujuvasti puheenaihetta.

Kilpailut

Uusimmat