BB-julkkiksen raju syytös: Missikisoissa vilppiä!

20.01.2012 16:45 - Mikko Räsänen

Viime syksyn Big Brother -kisaan osallistunut Tia Kiuru vihjaa, että Miss Helsinki -kisassa olisi nähty sopupeliä.

Viime syksyn BB-kisaaja Tia Kiuru kirjoitti tänään blogitekstin otsikolla "Ihanat missit ja vilppiä kisoissa?". Kirjoituksessa Tia käsittelee parhaillaan menossa olevaa Miss Helsinki -kilpailua. Hän on sitä mieltä, että Miss Helsinki -kisan voitto olisi aiemmin ratkennut sen perusteella, että voittajaksi olisi valittu se kisaaja, joka tuntee parhaiten kisan järjestävän Martina Aitolehden. Ja saman hän arvelee tapahtuvan myös tänä vuonna.

"Vaan entäpä jos uunituore "missimamma" Aitolehti tekee jälleen kerran tyylipuhtaan petoksen ja omine oikeuksineen jälleen nimeää itselleen henkilökohtaisesti läheisimmän ihmisen Miss Helsinki kisan voittajaksi."

Voicen toimituksessa oli paljon tietoa aiheesta, sillä viime vuonna Miss Helsinki -tuomaristossa istui Voicen aamupäiväjuontaja Viihdekettu Marianne Tuominiemi. Sitä edellisenä vuonna Miss Helsinkiä oli valitsemassa Mikko Räsänen, joka työskentelee Voicen uutispäällikkönä.

Kumpikaan tuomari ei havainnut kisassa minkäänlaista sopupeliä. Kisan järjestäneet Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen eivät millään tavalla yrittäneet vaikuttaa tuomareiden työskentelyyn. Martina ei edes ollut samassa tilassa kuin tuomarit silloin, kun tuomarit haastattelivat kilpailijoita ja antoivat näille pisteitä.

Toissa vuonna Sofia Ruusilan voittaessa Mikko Räsänen oli ääntenlaskijana vielä varmistamassa, että tulokset ovat varmasti puolueettomat.

Kilpailut

Uusimmat