Superhoikka julkkisstailisti Rachel Zoe yllättää: Olen yhdeksännellä kuulla raskaana

12.11.2013 20:15 - Rea Tallgren

Rachel Zoe paljastaa tuoreessa haastattelussa olevansa jo yhdeksännellä kuulla raskaana, vaikka sitä ei naisen hoikasta varresta ikinä uskoisi.

Rachel Zoe on tullut tutuksi muun muassa omasta reality-sarjastaan Stylisti Rachel Zoe, jossa hän stailaa muun muassa lukemattomia julkkiksia assistenttiensa kanssa. 42-vuotias vaaleaverikkö on aina ollut todella laiha ja naisen on parjattu käskevänsä myös edustamiensa henkilöiden pitämään huolen siitä, että nämä pysyisivät superhoikkina.

Tuoreessa haastattelussa pitkänhuiskea kaunotar paljastaa olevansa jo yhdeksännellä kuulla raskaana, ja että vauvan laskettu aika on hetkenä minä hyvänsä. Sitä ei uskoisi, kun katsoo kuvia naisesta. Superlaihan Zoen raskaudesta kielii pelkästään hänen vauvamahansa, jota ei edes meinaa huomata edestä päin.

Zoe kuitenkin kieltää tarkkailevansa painoaan, eikä aio omien sanojensa mukaan niin tehdä synnytyksen jälkeenkään.

- En aio kiirehtiä kuntoilemaan. Äitiys on parasta kuntoilua, nainen vakuuttaa.

Hiljattain reality-tähti ja entinen Melrose Place -näyttelijätär Tori Spelling tunnusti kirjassaan, että hän on laihduttanut raskauksiensa jälkeen riuduttamalla itseään niin kutsutulla "syö ilmaa" dieetillä. Neljän lapsen äiti sanoi, että hän ei ole kuntoillut painoaan pudottaakseen, kuten on aikaisemmin väittänyt.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat