Kuva: Splash

Reality-kaunotar synnytti esikoisensa - nimi sai aikaan palauteryöpyn

19.01.2016 15:45 - Rea Tallgren

Sam Faiers ei tyytynyt kuuntelemaan hiljaisena, kun niin sanotut fanit arvostelivat hänen pienen poikansa saamaa nimeä.

Sam Faiers, 25, on tuttu Glamourelämää Essexissä -sarjasta. Nainen on viihtynyt otsikoissa jo vuosia, milloin rakkauselämänsä ja milloin kuumien bikinikuviensa takia. Tuoreimpana ja isoimpana saavutuksena voi mainita äitiyden; Faiersin raskautta on seurattu etenkin brittimediassa runsaasti. 

Nyt Faiers on synnyttänyt esikoisensa, pienen pojan, joka sai nimekseen Paul, isänsä mukaan. Faiers sai kuitenkin järkyttyä suuresti, kun hänen seuraajansa alkoivat haukkua nimeä. 

"Kuulostaa ihan joltain klubin portsarilta, hahah!"

"Kaunis poika, kauhea nimi." 

Yllä olevat ovat vain kaksi niistä lukemattomista kommenteista, joita nainen osakseen sai.

Faiers kuitenkin puuttui tilanteeseen ottamalla kuvakaappauksen yhden häntä puolustaneen fanin kirjoituksesta ja julkaisemalla sen sanoen, ettei itse olisi osannut muotoilla ajatuksiaan sanoiksi paremmin. 

Fanin kirjoituksessa sanottiin näin: 

"En voi olla ihmettelemättä ihmisten kommentteja täällä. Onkohan teillä ollenkaan omia lapsia? Tiedättekö, miltä tuntuu kantaa lasta sisällään monien kuukausien ajan? Tiedättekö, miltä tuntuu synnyttää lapsi ja olla kiitollinen siitä, että lapsi on terve ja se, että saa kunnian nimetä hänet hänen isänsä mukaan? Ja ainoa asia, jota jotkut osaavat ajatella on "Voi ei, mikä nimi!" Minusta te teitte kauniin ja kunniallisen päätöksen nimen suhteen."

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat