Kuva: AOP

Aleksi Valavuorella salainen työ - Onko Donald Trump mukana kuvioissa?

17.11.2016 19:00 - Mikko Räsänen

Twitter-kirjoitustensa takia potkut saanut Aleksi Valavuori on löytänyt uuden työpaikan USA:sta.

Espoo Unitedin GM:nä työskennellyt Aleksi Valavuori nousi pari viikkoa sitten otsikoihin, kun hän julkaisi kaksi homovastaista twiittiä. Valavuori pahoitteli nopeasti kirjoituksiaan, mutta Espoo United katsoi kuitenkin parhaimmaksi purkaa hänen työsuhteensa.

Valavuori ei kuitenkaan jäänyt lepäämään laakereilleen. Hän julkaisi pian vihjaavan viestin siitä, että tulevan suunnitelmat ovat kirkastumassa.

Tällä viikolla paljastui, että Valavuoren uusi työ tai projekti on USA:ssa, kun hän julkaisi lisää vihjaavia twiittejä. 

Nyt Valavuori on jo saapunut Los Angelesiin tuoreiden Instagram-kuvien perusteella. Ilta-Sanomat oli tavoittanut hänet, mutta hän sanoi, ettei voi vielä paljastaa uutta työnantajaansa.

Salaperäisyys ja se, että uusi työ on viihdemaailman keskuksensa tunnetussa Los Angelesissa, on omiaan lisäämään uteliaisuutta Valavuoren työtä kohtaan. Koska Valavuori ei ole avannut uusia kuvioitaan tarkemmin, voi spekulaatiota siitä kaivaa Valavuoren lähimenneisyydestä. Valavuori on ilmeisesti pyrkinyt jenkkimarkkinoille jo aikaisemmin. Esimerkiksi vuonna 2010 hän kertoi neuvottelevansa Donald Trumpin kanssa kansainvälisestä tv-sarjasta We Have a Dream, jonka Valavuori oli ideoinut ystävineen. 

- Tapaamme vaikutusvaltaisia tv-tahoja ja tunnettuja henkilöitä, joita olemme ottamassa tähän mukaan. Kyseessä on maailmanlaajuisesti tunnettuja ihmisiä, Valavuori kertoi Ilta-Sanomissa MTV:n mukaan ja paljasti, että kyseessä olisi koko ihmiskuntaa ja valtioita yhdistävä formaatti.

Voiko siis olla, että nyt presidentiksi päästyään Trump on kiinnostunut yhdistämään ihmiskunnan ja valtiot ja hälyttänyt Valavuoren apuun?

Ei ole tietoa, miten Valavuoren ja Trumpin neuvotteluissa 2010 kävi, koska Valavuori ei ole tuon jälkeen puhunut Trump-yhteistyöstään julkisesti. Sen sijaan se on tiedossa, että hän on sosiaalisen median kautta yrittänyt ottaa yhteyttä amerikkalaisiin julkkiksiin ja vaikuttajiin. Tällaisia ovat ainakin Leijonan luola -ohjelmasta tuttu miljonääri Mark Cuban sekä tennislegenda Andre Agassi.

Spekulaatiota voidaan jatkaa vielä jonkin aikaa, mutta luultavasti salaisuus paljastuu ennen pitkää, kun Valavuori kertoo julkisesti uusista kuvioistaan.

Lue myös: Aleksi Valavuori sai potkut - viestihistoriasta löytyy lisää erikoisia homotwiittejä

Lue myös: Aleksi Valavuoren nuoruusvuosien deittivideo julki - Katso

Kilpailut

Uusimmat