Piste erohuhuille: Jennifer Garner ja Ben Affleck juhlistivat arkisesti hääpäiväänsä

01.07.2014 07:23 - Heli Thoren

Tähtiparin on huhuttu olevan kriisissä. Kaksikko bongattiin kuitenkin lämpimistä tunnelmista tavisten keskeltä illalliselta.

Siinä missä moni muu tähtipari juhlistaa hääpäiväänsä upeissa loistoravintoloissa, toisin on Jennifer Garnerin ja Ben Affleckin laita. Pari juhli 9-vuotishääpäiväänsä Yhdysvaltojen Detroitissa arkisessa pihviravintolassa. Keskellä muita ruokailijoita juhlinut kaksikko näytti nauttivan toistensa seurasta närää vailla.

Julkisuudessa on huhuttu, että kolmen lapsen vanhemmilla olisi ollut ongelmia avioliitossaan. Ravintolaillallisen aikana ei viitteitä kurjista ajoista ollut nähtävissä. Parilla oli hauskaa keskenään. He söivät muiden ravintolavieraiden kanssa ja juttelivat henkilökunnan kanssa kiireettömästi. Batman-elokuvaa kuvaava Affleck ei kanssaruokailijoiden mukaan edes jaksanut murehti linjoistaan.

- Hän tilasi pihvin ja ranskalaiset. Ben vielä kehui, että perunat olivat parhaita, joita hän oli koskaan syönyt, lähde kertoo.

Garner söi miestään kevyemmin ja nauttia ostereita ja salaattia. Pari myös joi yhdessä viiniä kuluneiden, yhteisten vuosien kunniaksi.


Kerroimme aiemmin parin riidasta Las Vegasissa. Tuolloin veikkailtiin, että liitossa on ryppyjä. Lue lisää siitä täällä.

Lähde: RadarOnline.com

Kilpailut

Uusimmat