Angelina Jolie ja Brad Pitt viettävät häämatkansa erikoisella tavalla

05.09.2014 19:15 - Susanna Karttunen

Brad Pitt ja hänen tuore vaimonsa Angelina Jolien häämatka ei ole aivan tavallisimmasta päästä.

Näyttelijät Brad Pitt ja Angelina Jolie aikovat viettää häämatkansa luksusveneellä Maltan edustalla. Mukaan romanttiselleen lomalleen pari ottaa mukaansa kaikki kuusi lastaan.

Malta valiutui häämatkan kohteeksi, koska pari kuvaa parhaillaan By the Sea -elokuvaa saaren lähettyvillä. Häämatkaan kuuluu lasten kaitsemisen lisäksi myös siis työntekoa.

- Kuvaamme yhdessä draamaelokuvaa, joka kertoo surusta ja siitä, miten vaikeasta avioliitosta selviää. Meidän mielestämme on todella hassua, että se on häämatkamme, Jolie kertoo.

Alus, jolla tähdet tulevat viettämään aikansa, ei ole mikään tavallinen paatti. Athena on kolmimastoinen kuunari, jonka pituus on 90 metriä. Vene on maailman neljänneksi suurin huvijahti.

Laivan ylellisessä päämakuhuoneessa ja neljässä hytissä pystyy majoittumaan yhteensä kymmenen henkilöä. Huvipurrella on viihdetila plasmatelevisiolla, piano pääsalongissa ja ravintolatason keittiö.

Noin kymmenen vuotta sitten rakennetun aluksen kerrotaan olleen vuonna 2012 myynnissä huimaan 73 miljoonan euron hintaan.

Uutisoimme aiemmin Jolien upeasta hääpuvusta. Artikkeliin pääset tästä.

Lähde: Page Six, People

Kilpailut

Uusimmat