BB-Antti Martina Aitolehden huume-epäilystä: Paska nakki

25.02.2010 13:29 -

Big Brotherista tuttu Antti Kurhinen on epäiltynä vaimonsa Henna Kurhisen kanssa samassa huumejupakassa kuin kohukaunotar Martina Aitolehti. Kolmikkoa epäillään huumeiden käyttörikoksesta.

Iltalehden mukaan sekä Kurhiset että Aitolehti ovat sotkeutuneet Glo-hotellin suureen huumevyyhtiin. Martina Aitolehteä epäillään ekstaasin käyttämisestä, mutta tosi-tv-tähti itse kiisti väitteet jyrkästi lehdessä.

Samassa jupakassa epäiltyinä ovat myös Kurhisten pariskunta Henna ja Antti. He ovat tunnustaneet huumeiden käytön poliisikuulusteluissa.

Vähäsanainen Antti Kurhinen sanoi Voicen haastattelussa, että tämänpäiväinen tieto Martina Aitolehden huumeiden käyttörikoksesta oli yllättävä.

- Aika paska nakki. Tämä on tällainen tosi omalaatuinen juttu, tuli vähän puun takaa jollain tavalla. En voi kommentoida asiaa enempää. Lain mukaan pöytäkirjat ovat salaista tietoa, eikä asiaa voi sen enempää kommentoida, koska en halua syytettä mistään, Antti Kurhinen toteaa Voicelle.

Glo-hotelliin liittyvä huumevyyhtiin liittyy lähes neljäkymmentä epäiltyä. Aitolehti ja Kurhiset eivät kuulu huumevyyhdin ydinryhmään. Glo-hotellin huumevyyhti alkoi selvitä viime itsenäisyyspäivänä kuolemaan johtaneiden huumebileiden rikostutkinnan yhteydessä.

Kilpailut

Uusimmat