Kuva: AOP

Channing Tatum avautui seksielämästään: "Minä ja seksi olemme eläimiä"

23.06.2016 15:15 - Senja Rapila

Komistus on kertonut avoimesti mieltymyksistään ja seksistä näyttelijävaimonsa Jenna Dewan Tatumin kanssa.

Yksi naisten suosikkinäyttelijöistä, eli Channing Tatum, 36, on avautunut Facebookin live-lähetyksessä seksielämästään vaimonsa Jenna Dewan Tatumin kanssa. Uteliaat fanit saivat miltei kaikki yksityiskohdat pariskunnan seksielämästä, kun Magic Mike -näyttelijäkomistus pääsi vauhtiin.

- Minä ja seksi olemme ystäviä. Olemme eläimiä, hän avautui.

- Se on yksi selkeimmistä tavoista, joilla me kommunikoimme Jennan kanssa. Se johtaa asiat hyvin alkukantaiselle tasolle. 

Tatum kertoi, että pariskunta harrastaa monipuolista seksiä, joka riippuu kuitenkin pariskunnan aikatauluista ja energiatasoista. Vaikka useat haluaisivatkin työkiireiden vuoksi saada seksin mahdollisimman nopeasti alta pois, ei tämä mies ole yksi heistä.

- Me olemme täysin avoimia toisillemme. Kun sanomme "Hei, minulla ei ole energiaa siihen nyt", silloin sinulla on totaalinen, täydellinen yhteys kumppaniisi.

Hän myönsi myös, ettei pariskunta ratkaise riitoja seksin avulla.

- Mitä ikinä meidän välillämme onkaan energisesti, meidän tulee selvittää se ennen kun alamme asiaan. Paremmin sanottuna emme harrasta vihaseksiä. Se ei vain ole sellainen juttu, jota teemme. 

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Gossip Girl -kaunotar miehensä seksikohtauksista: "Tuskaa nähdä, kun hänen pepustaan syödään muusia"

Lue myös: IS: Missi Lotta Hintsa etäsuhteesta: "Ikävöin päivittäistä kosketusta"

Kilpailut

Uusimmat