Nähdäänkö Harry Potterista tv-sarja? J.K Rowling antoi vastauksen Twitterissä

11.08.2015 10:45 - Mika Parikka

Harry Potterista on tehty seitsämän kirjaa, kahdeksan elokuvaa, näytelmä ja tulollaan on vielä kolme spin-off -elokuvaa. Tämä ei tunnu faneille riittävän, sillä J.K Rowlingilta tiedusteltiin Twitterissä vielä mahdollisesta tv-sarjasta, johon nainen antoi tiukan vastauksen.

Ihmiset eivät kyllästy Harry Potteriin ilmeisesti ikinä. Vaikka kirjojen jälkeen on tarjoiltu elokuvia, näytelmä, ja uusiakin tarinaan liittyviä elokuvia on tulossa kokonaiset kolme kappaletta, janoavat jotkut vielä tv-sarjan tämän kaiken päälle.

Tarinan luoja J.K Rowling on kuitenkin ampunut alas viimeisetkin toivon rippeet siitä, että Harry Potter nähtäisiin tv-sarjana. Rowlingia lähestyttiin Twitterissä seuraavanlaisella viestillä:

"Noniin.. Meillä on seitsämän kirjaa, kahdeksan elokuvaa, tulemme saamaan näytelmän ja kolme spin-off -elokuvaa. Missä on meidän tv-sarja?"

Viestistä paistoi hieman sarkasmi läpi, joten Rowling antoi takaisin samalla mitalla:

"Heti oopperan, Potter-On-Icen ja Siuntio Silosäkeen tarinoita tulkitsevan tanssiversion jälkeen. #eioletulossa"

Toivoa sopii, että Rowling haluaa vain hämmentää, ja oikeasti nainen neuvottelee jo suurten tuotantoyhtiöiden kanssa. Tällä hetkellä sarjaa ei kuitenkaan ole näköpiirissä.


Lue myös: Harry Potter -faneille loistavia uutisia - ensi vuonna luvassa näytelmä!

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat