Kuva: AOP

Erosiko Khloé Kardashian miesystävästään? Katso spekulaatiot käynnistänyt Instagram-kuva

15.11.2016 10:15 - Elisa Jalasjoki

Kardashian lisäsi sunnuntai-iltana kuvapalveluun pitkän tekstin, jossa korosti muun muassa irti päästämisen tärkeyttä.

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashianin, 32, sunnuntaina julkaisema Instagram-kuva herätti suuret spekulaatiot naisen fanien, sekä median keskuudessa siitä, onko tämän suhde NBA-pelaaja Tristan Thompsonin kanssa päättynyt. 

Tunteellisessa julkaisussaan Kardashian jakoi yli 58 miljoonalle seuraajalleen kuvan, jossa lukee "Kohtalo rakastaa pelotonta". Kuvan oheen tähti kirjoitti pitkän tekstin, jossa hän muun muassa avautui useista syvällisistäkin ajatuksista. Teksti sisälsi selkeitä viittauksia muun muassa irti päästämisen merkityksestä, mikä sysäsi erohuhut liikkeelle. 

Tekstissä todettiin muun muassa näin:

"Antakaa kun muistutan teitä, että ette koskaan tarvitse kenenkään hyväksyntää elämässä. ETTE KOSKAAN. Vahvistakaa ja hyväksykää oma versionne onnellisuudesta".

"Meistä tulee usein sokeita suhteillemme. Oli kyse sitten perheenjäsenistä, työkaverista, tai rakastajasta". 

"Tämän päivän viisaus on eilisen tuskaa. Huomisen onni on tämän päivän rohkeutta. Älkää koskaan pelätkö päästää irti, sillä joskus kiinni pitäminen vahingoittaa syvemmin".

"Luovuttamisen ja irti päästämisen välillä on suuri ero. Irti päästäminen tarkoittaa itsesi vapauttamista joistan, mikä ei enää palvele sinua. Irti päästäminen on itsensä rakastamista".

"Jumala auttaa niitä jotka pyrkivät auttamaan itseään". 

Koko tekstin ja kuvan voit katsoa alta.

Kardashian ja Thompson ovat pitäneet yhtä loppukesästä asti. Pariskunnan suhde alkoi nopeasti, jolloin Thompsonin aiempi naisystävä odotti tälle vielä lasta. Myös Kardashianin huhuttiin tuoreeltaan odottavan miehelle lasta. Voit lukea jutun tästä.

Katso kuva parista alta.

(kuva: AOP)

Kardashian nähtiin kuvan julkaisun jälkeen sunnuntaina myös kävelyllä, matalaa profiilia pitäen. Nainen oli pukeutunut suureen mustaan huppariin, legginseihin sekä aamutohveleihin.  

(kuva: AOP)

Lähde: Daily Mail

Lue myös: Khloé Kardashian poistattaa tatuointia alaselästään - paljasti syyn

Lue myös: Hurjasti laihtunut Khloé Kardashian paljastaa salaisuutensa

Kilpailut

Uusimmat