Hollywood-kaunotar kohahdutti: ”Naiset eivät pysty tekemään kaikkea”

28.01.2015 17:45 - Eeva Rajala

Näyttelijä Drew Barrymore tiesi jo ennen kommenttiaan, että hän joutuu ongelmiin sanomisistaan.

Jo lapsen näyttelijäuransa aloittanut Drew Barrymore on jo aiemmin kertonut, että ottaa etäisyyttä näyttelijäntyöhön ja Hollywoodiin, ja aikoo keskittyä perheeseensä ja lastensa kasvattamiseen. Barrymore on huomannut, ettei pysty hoitamaan arkea niin kuin haluaa, jos hän samalla toimii kokopäiväisenä näyttelijänä.

- Joudun ongelmiin tästä, mutta sanon tämän silti: naiset eivät pysty tekemään kaikkea. Et voi olla tekemässä koko ajan jotain joka ikinen minuutti. Mutta aivan toinen asia on se, että mielestäni naiset voivat tehdä kyllä täysin, mitä tahtovat. Varsinkin jos he tekevät töitä ahkerasti. En usko, että mikään tulee elämässä helpolla. Kaikki pitää ansaita, Barrymore sanoo More-lehden haastattelussa.

Barrymore valitsee elokuvarooleja nykyään paljon tarkemmin ja tiukemmin kuin aiemmin. Hän haluaa olla aktiivisesti hänen kahden tyttärensä Oliven ja Frankien kasvatuksessa mukana.

Nainen ei kuitenkaan ole lopettamassa täysin työntekoa. Tällä hetkellä hän keskittyy enimmäkseen omaan kauneustuotemerkkiinsä.

- Rakastan tätä työtä, sillä arkipäivänä voin herätä lasteni kanssa, mennä töihin, tulla kotiin ja laittaa lapset nukkumaan. Tämä on normaalia elämää. Ja on kiinnostavaa lähteä työmatkoille, kun vertaa kuvauksiin, jotka kestävät joskus kuukausia. En voisi tehdä sellaista nyt, Barrymore selventää.

Lue myös: Drew Barrymore sai tarpeekseen - lopettaa näyttelemisen?

Lähde: More

Kilpailut

Uusimmat