Mikko Leppilampi julkaisi hurjan kuvan – leuka murtui ja hampaita poikki

17.02.2015 12:00 - Eeva Rajala

Näyttelijä ja juontaja Mikko Leppilampi mursi leukansa eilisessä jääkiekko-ottelussa.

Mikko Leppilampi kertoo Instagram-tilillään, että sai kiekon suoraan naamaansa eilen illalla jääkiekkotreeneissä klo 21.20. Hänet otettiin vastaan Töölön tapaturma-asemalla klo 22.15.

"Täydellisen palvelualttiit ja mukavat huippuluokan päivystävät hammaslääkärit ja leukaspesialistit tutkii ja kuvauttaa tilanteen, tuo sairaalavaatteet, hoitajat laittaa tipan, kuljettaa maailman kivoimman anestesialääkäritiimin hoiviin, jotka saattelee mut leikkaussaliin ja elämäni makoisimpiin uniin klo 00.30.", Leppilampi kirjoittaa.

Leppilampi heräsi nukutuksesta 2,5 tunnin jälkeen kolmelta yöllä. Hänen poikki mennyt leukaluunsa oli korjattu metallilevyillä ja katkennutta etuhammasta oli poistettu. Kaksi katkennutta alahammasta oli jätetty ja pelastettu kiskoilla. Huuleen pelissä tullut reikä oli myös ommeltu umpeen. Mikäli mies ei olisi lätkätreeneissä käyttänyt hammassuojaa, olisivat vauriot voineet olla paljon pahemmat.

Leppilampi kiittelee vuolaasti häntä operoinutta kirurgi Risto Kontiota ja tämän tiimiä.

"Olosuhteisiin nähden täydellisen positiivinen kokemus. Täällä Suomessa ollaan kyllä todella hyvissä käsissä, mitä lääketieteen osaamiseen tulee", Leppilampi jatkaa.

Leppilampi juontaa maaliskuussa käynnistyvää Tähdet, tähdet -ohjelmaa ja kertoo olevansa kunnossa, kun ohjelmaa starttaa.

"Sunnuntaina 1.3. tulen olemaan täydessä vedossa ensimmäisessä Tähdet, tähdet LIVEssä ja se on vain ja ainoastaan Risto Kontion ja muun mua hoitaneen Töölön sairaalan väen ja totta kai hammassuojan ansiota", Leppilampi kuittaa.

Kilpailut

Uusimmat