Kuva: AOP

Justin Bieber jälleen kylmänä fania kohtaan - video leviää netissä

24.07.2016 21:15 - Mika Parikka

Justin Bieberiä on monesti syytetty kylmästä kohtelusta fanejaan kohtaan. Nettiin levinnyt video ei ainakaan vielä tätä mainetta karista.

Justin Bieberin käytös omia fanejaan kohtaan on ollut eri medioissa puheenaiheena jo pitemmän aikaa. Esimerkiksi vuonna 2013 miehen kerrottiin sylkeneen faniensa päälle. Taannoin Bieber ilmoitti, ettei enää suostu yhteiskuviin faniensa kanssa, koska hän kokee olevansa kuin eläin eläintarhassa.

Tämä on helppo ymmärtää, onhan mies sentään kenties maailman suurin pop-tähti. Bieber on yrittänyt hieman putsata mainettaan viimeaikoina. Nyt nettiin levinnyt video ei ainakaan tässä urakassa auta.

Bieber oli vaatekaupassa New Yorkissa markkinoimassa omaa vaatemallistoansa, kun eräs fani päätti lähestyä häntä. Videolla nainen lähestyy Bieberiä rauhallisesti yrittäen halata idoliaan, mutta saa yllättyä pahanpäiväisesti. 

Bieberin reaktio on varsin kylmä, sillä hän tokaisee vain monotonisesti "Ei." Naisen ilme kertoo kaiken oleellisen. Bieberin reaktion ymmärtäisi hieman paremmin, jos hän olisi ollut vapaa-ajallaan nauttimassa shoppailusta. Nyt mies kuitenkin oli markkinoimassa omaa vaatemallistoaan, joten huomio julkisella paikalla ei pitäisi tulla yllätyksenä.

Katso video tapahtuneesta alta:

Lue myös: Justin Bieber haastetaan oikeuteen - varasti hittinsä toiselta artistilta?

Lähde: UNILAD

Kilpailut

Uusimmat