Kuva: AOP

Justin Bieber lähetti alusvaatekuviaan toiselle julkkiskomistukselle - vastaanottaja ei innostunut

13.01.2017 15:00 - Senni Loikala

Popparisuuruus oli ilmeisen ylpeä alusvaatemainoksesta, jossa hän poseerasi Calvin Kleinin boksereissa.

Amerikkalainen näyttelijä ja tuottaja Mark Wahlberg, 45, vieraili juontaja-koomikko Conan O’Brienin luotsaamassa Conan-keskusteluohjelmassa tällä viikolla.

O'Brien oli kuullut tapauksesta, jossa kanadalainen maailmankuulu poppari Justin Bieber, 22, lähetti Wahlbergille kuvia itsestään pelkissä boksereissa. Kyseessä oli Calvin Kleinin alusvaatemainoskuvat, joissa Bieber poseerasi.

Poppari lähetti kuvat tuttavalleen Wahlbergille, koska myös tämä on nuorempana poseerannut Calvin Kleinin alusvaatemainoksissa. Wahlbergista ei silti tuntunut luonnolliselta vastaanottaa alusvaatekuvia miespuoliselta ystävältään.

- Hän (Justin) on todella mukava nuori mies. Hän on ystäväni ja olen viettänyt aikaa hänen kanssaan. On totta, että hän lähetti minulle kuvansa. Vastasin siihen tyyliin, että: ”Et voi lähettää toiselle miehelle tällaisia kuvia”, Wahlberg sanoi lähetyksessä.

- Hän oli ylpeä kuvista. Hänelle oli tärkeää lähettää ne. Minä puolestani vastasin, että olen 45-vuotias, neljän lapsen isä ja aviomies. Yritän päästä eroon vanhasta kuvastani, hän jatkoi.

Voit katsoa alta Conan-show'sta otteen, jossa Wahlberg kommentoi Bieberin lähettämiä otoksia.

Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Mark Wahlberg 2017. (kuva: AOP)

Lue myös: Kolumni: Ymmärtääkö kukaan Justin Bieberiä?

Lue myös: Justin Bieber alkoi itkeä kesken keikkansa - katso video

Lue myös: Justin Bieber kulki hauskassa valeasussa - tunnistaisitko popparin?

Kilpailut

Uusimmat