Kuva: AOP

Justin Bieber uskoo: Selena Gomez käyttää The Weekndiä hyväkseen!

17.01.2017 12:15 - Senja Rapila

22-vuotiaan Bieberin mukaan Gomez teki saman myös hänelle.

Miltei koko viihdemaailma kuhisee tällä hetkellä laulaja Selena Gomezin, 24, sekä The Weekndin, 26, suhteesta.

Kerroimme hiljattain, että The Weekndin entisellä tyttöystävällä, malli Bella Hadidilla, 20, olisi tunteita ex-poikaystäväänsä kohtaan, jonka vuoksi tuore suhde ahdistaa häntä. Gomez ei kuitenkaan tietojen mukaan ole moksiskaan tiedosta ja on vain kohauttanut olkapäitään Hadidin närkästykselle. Nyt myös Gomezin entinen poikaystävä Justin Bieber, 22, on pistänyt lusikkansa soppaan.

Tänä vuonna Purpose-maailmankiertueensa päättävä Bieber on TMZ-sivuston mukaan kommentoinut, että hän on ollut samaisessa tilanteessa ja uskoo entisen tyttöystävänsä käyttävän 26-vuotiasta The Weekndiä eli Abel Tesfayea vain hyväkseen. 

Useiden lähteiden mukaan The Weeknd sekä Gomez tekevät tällä hetkellä yhdessä musiikkia, jonka vuoksi Gomez hankkii mahdollisimman paljon huomiota tuoreella suhteellaan. Kertoman mukaan Bieber uskoo Gomezin tehneen saman hänen kanssaan, kuten myös Nick Jonasin sekä myös Zedd'in kanssa.

TMZ:n saaman tiedon mukaan aina kun Gomez aikoo julkaista uutta musiikkia, hän näyttäisi tapailevan niitä henkilöitä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä. Joten mikäli nämä tiedot pitävät paikkaansa, onko mikään ihme, että Bieber pyörittelee silmiään entisen tyttöystävänsä uudelle suhteelle?

Selena Gomezin sekä The Weekndin suhteesta uutisoitiin ensimmäisen kerran viime viikolla. (kuva: Youtube)

Lähde: TMZ

Lue myös: Justin Bieberin roikkuvat housut paljastivat liikaa: Mauttomuuden huippu?

Lue myös: Justin Bieber lähetti alusvaatekuviaan toiselle julkkiskomistukselle - vastaanottaja ei innostunut

Kilpailut

Uusimmat