Kuva: AOP

Justin Bieberin "krapulainen" keikka sai fanit pettymään: "Laulaisit edes livenä"

21.08.2016 13:15 - Iiro Myllymäki

Bieberin festivaalikeikka sai arvostetulta brittilehdeltä yhden tähden arvostelun.

Poppari Justin Bieber, 22, oli eilen pääesiintyjä V Festival -tapahtumassa Ison-Britannian Essexissä. Twitterin perusteella keikan nähneiden reaktiot olivat varsin jakautuneita. Monet syyttävät Bieberiä lipsyncin käytöstä eli siitä, ettei mies laulanut kaikkia kappaleita livenä.

”Pettynyt. Rakastan, rakastan Justin Bieberiä mutta tänään V Festivalilla hän lauloi playbackinä. Ei hyvä”, kirjoittaa StefanieFaleo-nimimerkkinen Twitterin käyttäjä.

”En tullut tänne nähdäkseni playbackinä vetävän Justin Bieberin”, kommentoi alyciasharmonys-nimimerkki.

"Justin Bieber vetää playbackinä V Festivalilla, tosi kiva. Sinulle maksetaan kyllä tarpeeksi, laulaisit edes livenä", kirjoittaa bethsoards-nimimerkki.

Bieber itse totesi keikan aikana, ettei ollut aivan huippukunnossa.

- Olen vähän krapulassa, en aio valehdella. Mutta minulla on todella hauskaa, Bieber sanoi yleisölle Metro-sivuston mukaan.

Yhden tähden arvostelu

Brittilehti Telegraph antoi Bieberin esitykselle yhden tähden arvion, jossa Bieberin esiintymistä kuvailtiin ”innottomaksi ja etäiseksi”. Myös Telegraphin arvostelija Alice Vincent huomasi livelaulamisen puutteen:

”Suurimman osan ajasta oli selvää, että hän ei laulanut: hän piti mikrofonia sivullaan, lausuen lyriikoita katsoen tyhjällä katseella yleisöön.”

Myöskään Bieberin tanssikuviot eivät vakuuttaneet Telegraphin arvostelijaa.

”Hän on aina ottanut monimutkaisia, katutanssista vaikutteita ottavia koreografioita mukaan esiintymisiinsä, mutta tällä keikalla hän sekosi askeleissa ja teki laiskoja eleitä”, Vincent kirjoittaa.

Justin Bieberin Purpose-kiertue nähdään Suomessa 26. ja 27. syyskuuta.

Lue myös: Justin Bieber ei kadu menneisyyttään: "En muuttaisi oikeastaan mitään"

Lähteet: Metro, Telegraph

Kilpailut

Uusimmat