Kuva: AOP

Justin Bieberin vihjattiin laskeneen alleen - fanit hermostuivat

24.02.2017 14:45 - Iiro Myllymäki

Justin Bieber kuvattiin harmaissa college-housuissa, joissa oli märän näköinen tahra etumuksen kohdalla. Bieber on vastannut vihjailuihin vitsikkäästi Instagramissa.

Kohuttu ja seurattu pop-tähti Justin Bieber, 22, on kuvattu käyskentelemässä harmaissa college-housuissa. Bieberin pukeutumisessa huomio kiinnittyi housuissa etumuksen kohdalla olevaan tahraan. Juorusivusto TMZ julkaisi tilanteesta videon ja vihjaili, että Bieber olisi laskenut alleen.

TMZ:n julkaisemaan twiittiin on tullut monia kommentteja, joissa kritisoidaan vihjailuja. Monen kommentoijan mielestä on selvää, että Bieber on ainoastaan läikyttänyt juomaa housuilleen. Katso muutama reaktiotwiitti alta:

"Hän läikytti juomaansa, senkin hölmöt."

Bieber on itse kommentoinut asiaa pilke silmäkulmassa omassa Instagram-päivityksessään. Instagram-kuvassa nähdään vierekkäin kuva "alleen laskeneesta" Bieberistä ja näyttelijä Adam Sandlerista, jonka farkkujen etumuksessa on niin ikään märkä läikkä. Sandler-otos on peräisin Billy Madison -nimisestä elokuvasta. Kuvatekstiksi Bieber on kirjoittanut "Et ole cool, jos et ole pissannut housuusi."

Lue myös: Justin Bieber puhuu japania tv-mainoksen kuvauksissa - videolla myös YouTube-sensaatio

Lähteet: The Lad Bible, Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat