Kim Kardashian huolissaan lapsensa turvallisuudesta – hankki harhautusvauvan!

20.07.2014 22:15 - Eeva Rajala

Kim Kardashianin ja Kanye Westin huoli oman lapsensa turvallisuudesta on saamassa erikoisia piirteitä.

Kim Kardashian ja Kanye West on nyt palkannut pienelle North-tyttärelleen kaksoisolennon, jolla halutaan turvata Northin elämä muun muassa paparazzeilta ja mahdollisilta kidnappaajilta. Kaksikko on maksanut 500 000 dollaria eli lähes 400 000 euroa, jotta heidän tyttärelleen löytyisi samannäköinen "sijaiskärsijä".

Tietojen mukaan pariskunta kävi Los Angelesissa sijaitsevassa erityisessä toimistossa, ja löysivät koekuvauksista sopivan ja Northin näköisen vauvan. Näin pariskunta toivoo, että North saa vapaammin käydä lastenhoitajansa kanssa eri paikoissa.

He ovat palkanneet kaksoisolennon myös lastenhoitajalleen, jonka tarkoitus on harhauttaa paparazzeja toisen vauvan kanssa. Vaikka asia kuulostaa hyvin erikoiselta, tämä ei ole ensimmäinen julkisuudesta tuttu pari, joka harrastaa harhautusvauvoja. Tom Cruisen ja Katie Holmesin yhteisellä Suri-tyttärellä oli myös taannoin kaksoisolento.

Tieto aiheuttanee monissa ihmetystä, sillä onko toisen viattoman vauvan turvallisuus vähempiarvoisempi kuin julkisuuden henkilön vauvan?

Kim Kardashianin sisko Kourtney puolestaan tahtoisin omasta Mason-pojastaan huippumallin. Lue asiasta lisää täältä!

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat