Kuva: AOP

Kardashianin siskokset edustivat seksikkäissä iltapuvuissa - katso kuvat rohkeista gaalatyyleistä

22.11.2016 18:15 - Elisa Jalasjoki

Kourtney ja Khloé Kardashian saapuivat syöpätutkimusta tukevaan gaalaan tyylikkäästi pukeutuneina.

Kardashian-klaanin kaunottaret Kourtney Kardashian, 37, ja Khloé Kardashian, 32, edustivat maanantaina järjestetyssä Angel Ball -gaalassa hyvin rohkeissa asuissa. Kaksikko osallistui gaalaan hymyssä suin huolimatta siitä, että mediassa oli juuri lähtenyt leviämään tieto heidän siskonsa Kimin aviomiehen, Kanye Westin joutumisesta sairaalahoitoon.

Kourtney ja Khloé olivat pukeutuneet hyvin samankaltaisiin asuihin, joskin molemmissa näkyi selvästi myös kaksikon oma tyyli. Khloélla oli yllään hopeinen, kimaltelevasta timanttinauhasta muodostettu asu, joka peitti juuri ja juuri kriittisimmät alueet. Paljastava asu näytti kuitenkin tyylikkäältä naisen päällä, hyväillen tämän treenattua vartaloa. 

Kourtney puolestaan oli pukeutunut itselleen tyypilliseen tapaan mustaan. Hänellä oli yllään mekko, joka muodostui korsettimaisesta yläosasta ja röyhelöisestä hameesta. Hameosa oli leikattu seksikkääseen malliin niin, että se paljasti naisen päivettyneet reidet. 

Katso kuvat punaiselta matolta alta.

Khloé Kardashian. (kuva: AOP)

Kourtney Kardashian. (kuva: Splash)

Vuosittainen gaala kerää rahaa Gabriellen Enkeli-säätiölle, joka tukee syöpätutkimusta. Tänä vuonna gaalassa muistettiin muun muassa Kourtneyn ja Khloén edesmennyttä isää, Robert Kardashiania

(kuva: AOP)

Saapuessaan Kardashianit joutuivat myös mielenosoituksen kohteiksi. Pieni joukko aktivisteja oli paikalla odottamassa kaksikkoa, kritisoiden perheen tapaa käyttää aitoja turkiksia omassa pukeutumisessaan.

Mielenosoittajia gaalan edessä. (kuva: AOP)

Lähde: Dailymail

Lue myös: Erosiko Khloé Kardashian miesystävästään? Katso spekulaatiot käynnistänyt Instagram-kuva

Lue myös: Kourtney Kardashian palasi yhteen ex-miehensä kanssa - haluaa neljännen lapsen

Kilpailut

Uusimmat