Kuva: AOP

Kaunein pariskunta ikinä? Seksikäs laulaja Nicole Scherzinger ja kuuma miesmalli löysivät toisensa

25.07.2016 09:15 - Rea Tallgren

38-vuotias laulajakaunotar edusti upeissa kuvissa lähitunnelmissa malli- ja näyttelijä Tyson Beckfordin kanssa.

Nicole Scherzinger, 38, on yhdysvaltalainen laulaja ja tanssija, joka on tullut tunnetuksi erityisesti The Pussycat Dolls-yhtyeestä. Sittemmin nainen on myös luonut soolouraa ja tuomaroinut Britannian X Factor -ohjelmaa. Nainen on ollut otsikoissa usein myös miesmakunsa takia. Kaunotar seurusteli monta vuotta F1-tähti Lewis Hamiltonin kanssa. 

Nyt Scherzinger näyttää löytäneen rinnalleen uuden komistuksen - ja tällä kertaa kyseessä ei olekaan kuka tahansa silmänilo, vaan 45-vuotias Ralph Lauren -malli Tyson Beckford, joka tunnetaan myös rooleistaan monissa elokuvissa. Mies on nähty muun muassa kulttikomedia Zoolanderissa. 

Beckfordin ulkonäkö jättää harvan kylmäksi ja esimerkiksi Google tuo yli 300 000 hakua, jos etsii Beckfordin nimen yhteydessä titteliä "maailman seksikkäin mies." Koska Scherzinger tihkuu myös seksiä - hänet tunnetaan viettelevistä videoistaan ja niukoista esiintymisasuistaan - on tämä pariskunta ainakin ulkoisesti kuin toisilleen luotu. 

Kaksikko antoi lisää potkua suhdehuhuille viikonloppuna, kun se julkaisi useita yhteiskuvia vesileikeistä. Beckford kuitenkin kutsui Scherzingeriä kuvatekstissä vain "hyväksi ystäväkseen."

Katso kuvat alta. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Myös Lewis Hamilton on löytänyt rinnalleen uuden kullan, jonka kanssa hän lomaili Ranskassa. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Ariana Grandelta evättiin esiintyminen Valkoisessa talossa - syynä donitsien nuoleminen

Kilpailut

Uusimmat