Kuva: AOP

Kendall Jenner avoimena: Huonot kuvat ovat kolaus itsetunnolleni

23.06.2016 21:15 - Senja Rapila

Kaunotar myöntää, että kehut puolestaan palauttavat itsetunnon paikalleen.

Mallina työskentelevä Kendall Jenner, 20, on kuin kuka tahansa parikymppinen. Muiden jatkuva kritisointi ja internetissä liikkuvat, epäedustavat kuvat saavat nuoren naisen tuntemaan olonsa ajoittain epävarmaksi.

- Julkisuuden edessä eläminen voi kasvattaa ja testata itsetuntoasi samanaikaisesti. Kaikki mitä teen, julkaisen ja jokainen minusta otettu kuva on muiden arvosteltavissa. Potaskan puhuminen ja kuvieni julkaisu kaikkialla ei ole aina hauskaa, Jenner kirjoittaa nettisivuillaan.

- Jokainen minusta otettu kuva ei tule olemaan hyvä. Jos teen yhdenkin kummallisen ilmeen, totta kai se on se kuva mitä käytetään. Niiden katsominen voi olla vaikeaa ja ne eivät aina tee oloani hyväksi, hän avautui kuvasta, jossa näkyy hänen nänninsä ohuen mustan paidan läpi.

Kuitenkin muiden kehut vaikuttavat Jennerin itsetuntoon positiivisesti. Yksikin pieni kehu ja itsetunto on jälleen paikallaan.

- Totta kai positiivinen palaute muilta ihmisiltä saa oloni todella hyväksi. Työni itsessään voi olla suuri itsetunnon kohottaja. Olemme kuitenkin aina itsemme pahimpia kriitikoita. Se on kummallinen tilanne, mutta yritän muistuttaa itseäni jatkuvasti siitä, etten olisi liian tuomitseva.

Lähde: Female First

Lue myös: Unettomuutta, alakuloa ja lääkityksen laiminlyöntiä - Sara Forsberg avoimena ongelmistaan

Lue myös: Mila Kuniksen vatsa pyöristynyt jo kauniisti - katso hehkeät kuvat

Kilpailut

Uusimmat