Kim Kardashianin näköiseksi itsensä leikellyt superfani näyttää hurjalta: "Huuleni vuotavat"

14.05.2015 12:45 - Rea Tallgren

Jordan James Parke on käyttänyt pienen omaisuuden näyttääkseen idolilta.

Jordan James Parke on käyttänyt kymmeniä tuhansia euroja näyttääkseen idoliltaan, reality-tähti Kim Kardashianilta. Miehen mukaan Kardashian on maailman kaunein nainen.

Parke ei voi enää liikuttaa kasvojaan kunnolla, sillä hän on laitattanut ihoonsa niin paljon Botoxia. Miehelle on myös tatuoitu isot ja paksut kulmakarvat ja hänen nenäänsä on korjailtu kirurgin toimesta.

Huomiota herättävintä miehessä ovat kuitenkin hänen valtavat huulensa, joita hän on lääkäreiden varoituksista huolimatta täyttänyt aina lisää.

Nyt Parke on kuitenkin ongelmissa. Hänen huulensa vuotavat, sillä niihin on laitettu aivan liikaa täyteainetta. Nyt hän toivookin, että huulet korjataan - mutta ei ehkä siitä syystä, josta voisi kuvitella.

- Jos huuleni jatkavat vuotamista, saattavat ne taas muuttua pieniksi ja normaaleiksi. Jos joku haluaa sellaiset huulet, se on heidän asiansa - minulle se ei sovi! mies selittää.

Parken mukaan hänen erikoinen ulkonäkönsä saa aikaan sen, että hän saa huomiota minne ikinä meneekään. Mies myös rakastaa sitä.

- Olin ystäväni kanssa kaupassa, kun eräs kundi katsoi minua, ja sanoi sitten kaverilleen, että minulla on todelliset suihinottohuulet. Olin hämilläni, mutta olihan se ihan mahtavaa! mies paljastaa.

Parke sanoo, että ihmiset pitävät häntä mielenkiintoisempana, kun hän näyttää siltä miltä nykyään näyttää.

- Kaikki haluavat tutustua minuun, mies hehkuttaa.

Katso video Parkesta alta. Hänen Instagramiinsa pääset tästä.


Kilpailut

Uusimmat