Kuva: Splashnews

Kim Kardashian rakentaa asuntoonsa paniikkihuoneen - hinta huimaa päätä

20.10.2016 15:15 - Elisa Jalasjoki

Tähti haluaa pitää itsensä sekä perheensä tarkoin vartioituina.

Seurapiiritähti Kim Kardashian, 35, on toipunut viime viikot kotonaan muutama viikko sitten Pariisissa tapahtuneesta ryöstöstä. Tapahtuma on saanut Kardashianin pohtimaan omaa ja lastensa turvallisuutta yhä enemmän. In Touch Weekly - lehden saamien tietojen mukaan Kardashian aikookin ostaa Los Angelesin kotiinsa lähes 100 000 euron arvoisen paniikkihuoneen.

Lehden saaman sisääpiiritiedon mukaan paniikkihuone rakennettaisiin kestämään yli 1000 asteista lämpöä ja jopa voimakkaimpia maanjäristyksiä. Lähteen mukaan paniikkihuone sijoitettaisiin suureen huoneeseen, jossa olisi lisäksi myös kylpyhuone, sekä kameravalvonta.¨'

Kardashian asuu yhdessä miehensä Kanye Westin, 39, ja parin kahden lapsen kanssa. Hän on nostanut perheensä turvatasoa ryöstön jälkeen jo kerran aiemmin. 

Kardashian ryöstettiin muutama viikko sitten Pariisissa hotellihuoneessaan. Hän menetti miljoonien edestä omaisuuttaan, ja läheisten mukaan toipuminen tapahtumasta vie aikaa. Kardashianin on kerrottu kärsivänsä pahoista takautumista tilanteeseen sekä painajaisista.

Lähde: Mirror

Lue myös: Kim Kardashian vetäytyy julkisuudesta: "Ei halua palata takaisin vanhaan elämään"

Lue myös: Khloé Kardashian avautui siskostaan: "Hän ei voi kovinkaan hyvin"

Kilpailut

Uusimmat