Kuva: Splahsnews.com

Kim Kardashianin ja Kanye Westin erohuhuille vahvistusta!

09.12.2016 11:45 - Senni Loikala

Netissä leviää kahdenlaisia huhuja superparin mahdollisista eroaikeista. Toisen lähteen mukaan Westin turvaverkko kannustaa miestä nostamaan kytkintä.

Amerikkalaisräppäri Kanye Westin, 39, läheiset tuttavat kannustavat miestä eroamaan tositelevisiotähti Kim Kardashianista, 36, mikäli parin lähipiirin New York Post -lehden Page Six -viihdesaitille kertomia huhuja on uskominen.

- Ihmiset hänen (Kanyen) ympärillään sanovat, että hänen täytyy päästä eroon hulluista ihmisistä. Heidän päällään on kirous. Kaikki Kardashianeissa on ikävää. Heillä on taipumus käyttää ihmisiä hyväksi ja ottaa muista kaiken hyödyn irti. Jopa Kanye ajattelee, että: ”Paskat, minusta ei tule heidän seuraavaa uhriaan”, lähde väittää sivustolle.

Toisaalta toiset lähteet puolestaan kumoavat avioparin huhutut eroaikeet:

- Erohuhut eivät todellakaan pidä paikkaansa. Kimin ryöstetyksi tuleminen ja Westin hermoromahdus-episodi ovat ennen kaikkea lähentäneet paria. Kim on pysynyt miehensä rinnalla ja he ovat lähentyneet enemmän kuin koskaan aiemmin.

Kim Kardashian ja Kanye West. (kuva: Splashnews.com)

Selvää on vain, että Westin ja Kardashianin syksy on ollut äärimmäisen raskas. Kardashian joutui ryöstön uhriksi Pariisissa lokakuussa, kun taas West joutui kymmenen päivän pakkohoitoon vakavan hermoromahduksen vuoksi.

Nyt West on kuitenkin vapautunut sairaalasta ja voi Page Six -saitin tietojen mukaan hyvin olosuhteisiin nähden. Perjantaina uutisoimme myös, että West on värjännyt hiuksensa vaaleiksi intensiivisten hoitojen jälkeen. Pääset katsomaan kuvan uudesta hiustyylistä tästä.

West ja Kardashian ovat olleet naimisissa noin 2,5 vuoden ajan. Heillä on kaksi yhteistä lasta Saint West, 1, sekä North West, 3.

Lue myös: Kanye West avoimena vaimonsa vähäpukeisista kuvista: "Rakastan hänen alastonselfieitään"

Lue myös: Kim Kardashian pian erityisen suojelun kohteena - turvataso kuin presidentillä

Lue myös: Kim Kardashian painaa enää 54 kiloa - katso tuoreet kuvat

Lähde: Page Six

Kilpailut

Uusimmat