Kuva: AOP

Kylie Jenner, 19, kuluttaa hurjia summia poikaystäväänsä - vanhemmat huolissaan

10.11.2016 18:45 - Senja Rapila

Lähteiden mukaan nuori kaunotar käyttäisi satoja ja tuhansia dollareita 26-vuotiaaseen räppärikultaansa Tygaan.

Lähteet ovat kertoneet, että Kris sekä Caitlyn Jenner olisivat sangen huolissaan tyttärensä Kylie Jennerin, 19, rahankäytöstä. Eniten vanhemmat kauhistelevat sitä, kuinka paljon 19-kesäinen tyttö käyttää rahaa poikaystävänsä Tygaan, 26.

- Kylie käyttää satoja ja tuhansia dollareita Tygaan. Hänen vanhempansa haluavat vain hänen käyttävän rahansa fiksusti, lähteet kertoivat InTouch-lehdelle.

Vaikka Tyga onkin antanut rakkaalleen hulppeita lahjoja, ei hänen raha-asiansa ole olleet erityisen hyvällä mallilla ulkomaalaismedioiden mukaan. Amerikkalaisräppärillä on kertoman mukaan ollut muun muassa vaikeuksia maksaa äidilleen ostamastaan Range Roverista noin 920 euron lyhennyksiä kuukausittain.

"Emme tee tätä julkisuuden takia"

Kylie on kertonut aiemmin, että ulkopuoliset eivät ole halunneet hänen tapailevat itseään seitsemän vuotta vanhempaa räppäriä.

- Ensimmäisenä vuonna kun aloimme hengailla, kaikki hänen ympärillään sanoivat hänelle, ettei hänen tulisi olla minun kanssani. Saan vieläkin kommentteja kuten 'älä ole hänen kanssaan', Kylie on kertonut.

- Me emme kuitenkaan tee tätä julkisuuden takia, me rakastamme toisiamme. Haluamme olla toistemme lähellä jatkuvasti. Emme koskaan suutu toisillemme, vaan selvitämme asiat.

Lähde: Female First

Lue myös: Onko Kylie Jennerillä ura myös musiikin parissa?

Lue myös: Khloé Kardashian poistattaa tatuointia alaselästään - paljasti syyn

Kilpailut

Uusimmat