Kuva: AOP

Kymmenen Instagramin seuratuinta julkkista listattiin - peräti kahdeksan heistä naisia

05.04.2016 20:30 - Iiro Myllymäki

Jotta Instagramissa saa hurjan määrän seuraajia, kannattaa olla joko amerikkalainen pop-tähti tai tosi-tv-julkkis.

1. Selena Gomez (73,3 miljoonaa seuraajaa)
Amerikkalainen laulaja-näyttelijä Selena Gomez, 23, on Instagramin kuningatar. Nainen palkitsee ennätyksellisen suuren seuraajajoukkonsa kauniilla ja usein seksikkäilläkin otoksilla itsestään.


2. Taylor Swift (72,2 miljoonaa seuraajaa)
Niin ikään amerikkalainen laulaja Taylor Swift, 26, ilahduttaa fanejaan julkaisemalla aktiivisesti kuvia ja videoita Instagramissa. Monesti kuvissa vilahtelevat myös Swiftin lukuisat julkkisystävät.


3. Ariana Grande (66,6 miljoonaa seuraajaa)
Myös Instagramin kolmanneksi seuratuin julkkis on amerikkalainen pop-laulaja. 22-vuotiaalla Grandella on Instagram-tilillään jo yli 2000 julkaisua.


4. Beyoncé (66,2 miljoonaa seuraajaa)
Huippusuositun laulajan Instagram-tili on täynnä tyyliä. 34-vuotias nainen ei suosi suttuisia selfieitä, vaan hänen kuvansa ovat lähes yksinomaan ammattimaisesti otettuja, hyvälaatuisia otoksia.


5. Kim Kardashian (66,1 miljoonaa seuraajaa)
Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 35, on Kardashian-klaanin seuratuin some-henkilö. Rap-tähti Kanye Westin kanssa naimisissa oleva Kardashian on kohahduttanut Instagramissa julkaisemillaan alastonkuvilla.


6. Justin Bieber (64,2 miljoonaa seuraajaa)
Kanadalainen pop-tähti Justin Bieber, 22, on Instagramin seuratuin mies. Hän on kuitenkin melkein kymmenen miljoonan seuraajan päässä ex-tyttöystävästään Selena Gomezista. Myöskään Bieber ei pelkää esitellä paljasta pintaa kuvissaan.


7. Kylie Jenner (56,9 miljoonaa seuraajaa)
Kylie Jenner on tullut tutuksi Kardashianit-tosi-tv-ohjelmasta. Vasta 18-vuotiaan naisen kuvissa kiinnitetään usein huomiota tämän huuliin, joita nainen myöntää suurennetun kosmeettisesti.


8. Cristiano Ronaldo (53,7 miljoonaa seuraajaa)
Espanjalainen jalkapallotähti Cristiano Ronaldo, 31, on Instagramin seuratuin eurooppalainen ja kymmenen kärjen toinen mies.


9. Kendall Jenner (53,3 miljoonaa seuraajaa)
Myös Kendall Jenner, 20, kuuluu Kardashianin seurattuun klaaniin. Paitsi tosi-tv-julkkis, Jenner on myös malli, joka esittelee poseerauksiaan mielellään Instagramissa.


10. Nicki Minaj (51,8 miljoonaa seuraajaa)
Rohkeista ja paljastavista poseerauksista tunnettu 33-vuotias rap-tähti saattaa julkaista samasta asukokonaisuudesta jopa neljä eri kuvaa Instagramissa. Tilillään hän jakaa myös monia videoita keikoiltaan.

Lue myös: Entinen Disney-tähti on nyt Instagramin seuratuin ihminen - katso seksikkäät selfiet

Lähde: The Telegraph

Kilpailut

Uusimmat