Kuva: AOP

Liam Hemsworthin ja Miley Cyruksen suhde kukoistaa: Ero teki suhteesta onnellisemman

30.05.2016 14:15 - Senja Rapila

Näyttelijäkomistuksen mielestä kaksikon ero oli juuri oikea päätös, joka johti myöhemmin onnellisempaan suhteeseen.

Näyttelijä Liam Hemsworth, 26, ja laulaja Miley Cyrus, 23, peruivat kihlautumisensa vuonna 2013 kolmen vuoden seurustelun jälkeen. Kaksikko palasi kuitenkin yhteen aiemmin tänä vuonna ja Hemsworthin kerrotaan olevan aiempaa onnellisempi.

- Tietenkin eroaminen oli rankkaa, mutta sillä hetkellä olimme menossa eri suuntiin elämässä ja sen vain piti tapahtua. Olimme molemmat todella nuoria ja se oli siihen hetkeen hyvä päätös. Me molemmat tarvitsimme sitä, Hemsworth kommentoi eroaan GQ Australialle.

- Kun tunnen jotain, tunnen sen kunnolla ja heittäydyn sen mukaan. Teen päätökseni sen perusteella, mikä tekee minut onnelliseksi, mikä on oikein ja mitä haluan tehdä. En murehdi liikaa asioista.

Tällä hetkellä kaksikko vaikuttaa hyvinkin onnelliselta ja uutisoimme aiemmin muun muassa siitä, että Hemsworthin ja Cyruksen on huhuttu etsineen hääpaikkaa australialaiskomistuksen kotikaupungista. Kaksikko ei ole liiemmin kommentoinut suhdettaan yhteen palaamisen jälkeen.

- Ihmiset arvaavat sen kyllä ja ovatkin jo tehneet sen... He eivät ole tyhmiä, mies kommentoi toimittajalle tämänhetkistä suhdettaan laulajarakkaaseensa.

Lähde: Female First

Lue myös: Johnny Deppin tytär puolustaa isäänsä: "Rakastavin ihminen, jonka tiedän"

Lue myös: Justin Bieber vei Transformers-kaunottaren treffeille - rakkautta ilmassa?

Kilpailut

Uusimmat