Sofia Vergaran seksikkään kehon salaisuus on liikunta - kopioi treenivinkit

12.09.2014 19:16 - Susanna Karttunen

Kadehdittavan upeasta vartalostaan tunnetun Moderni perhe -näyttelijättären valmentaja paljastaa, miten tähti pitää kehonsa timmissä kunnossa.

Sofia Vergara ei häpeile kehonsa esittelyä punaisella matolla, eikä syyttä. Tähden upea vartalo on kuitenkin kovan treenin tulosta.

- Treenaamme ainakin viidesti viikossa 50 minuutista tuntiin riippuen hänen aikataulustaan. Hän on todella omistautunut, naisen valmentaja Jennifer Yates kertoo.

Latinokuumis pitää eniten treenimetodista, jossa yhdistetään kehonrakennus pilatekseen. Häneltä löytyy kotoaan kuntosalilaite, joka soveltuu hyvin tämän treenin tekemiseen.

- Sofia rakastaa pepun treenaamista. Teemme paljon maastanostoja ja askelkyykkyjä sekä paljon muita liikkeitä, jotka voi tehdä ilman laitetta, Yates kertoo.

Viime aikoina Vergara on harrastanut paljon kahvakuulatreeniä. Valmentaja kehuu suurilla painoilla treenaavaa kaunotarta erittäin vahvaksi.

Näyttelijätär ei laita urheilua tauolle lomamatkoillaankaan. Hän pakkaa matkalaukkuunsa Yatesin mukaan upeiden vaatteidensa seuraksi myös treenipainot ja -kuminauhat.

Vergaran kova treeniohjelma voi tuntua vasta-aloittelijasta kovin vaativalta. Siksi Yates antaakin vinkkejä, joiden avulla kaikki voivat tähdätä samanlaiseen upeaan kehoon.

- Yritä asettaa itsellesi pieniä tavoitteita. Jos olet kokematon treenaaja, aloita urheilemalla kahdesti viikossa ja anna kehosi levätä välissä.

Pelkkä kuntoilu ei unelmakroppaa takaa.

- Muista myös, että ruokavalio on 80 prosenttia hyvässä kunnossa ja terveenä pysymisessä. Syö proteiinia 45 minuutin sisällä treenistä ja anna lihastesi toipua. Juo myös paljon vettä, Yates summaa.

Kuvia Vergaran ahkeran treenin tuloksista voit katsoa aikaisemmasta artikkelistamme.

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat