Mies on käyttänyt yli 100 000 euroa leikkauksiin näyttääkseen Madonnalta - katso

24.02.2015 23:15 - Rea Tallgren

Adam Guerra on todellinen Madonna-fani. Hänen poikaystävänsä mielestä fanitus menee jo liiankin pitkälle, onhan mies leikellyt itsensä muistuttamaan mahdollisimman paljon idoliaan.

Adam Guerra, 31, innostui Madonnasta jo ollessaan nuori. Mies esitti tuolloin idoliaan ja sai esiintymisestä niin hyvää palautetta, että hänen sisällään syttyi palo, joka ei helpottanut. 

Vuosien varrella Guerra on käyttänyt jo yli 100 000 euroa leikkauksiin, joiden ainoa tarkoitus on olla saada mies muistuttamaan mahdollisimman paljon idoliaan. Muun muassa miehen poskipäät on muotoiltu muistuttamaan popin kuningattaren poskia.

Vaikka Guerra on jo seitsemän vuoden ajan ansainnut elantonsa matkimalla Madonnaa, ei hänen Michael-poikaystävänsä ole touhusta yhtä innoissaan kuin hän itse.

- Se aiheuttaa kränää suhteessamme. Hän pelkää leikkauksien riskejä, mutta hän yrittää totutella tilanteeseen, Guerra sanoo.

Nyt poikaystävä on kuitenkin pistänyt Guerran koville. TLC-tuotantoyhtiön Outo pakkomielteeni -sarjassa esiintyessään pariskunta kun kävi vakavan keskustelun, jonka päätteeksi Guerra myönsi, että pakkomielle Madonnasta on kenties mennyt yli.

Lause, joka sai miehen tunnustamaan tosiasiat, kuului poikaystävä Michaelin suusta:

- Minä haluan deittailla kundia, en 56-vuotiasta naista!

Katso lisää kuvia miehestä tästä.

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat