7 syytä, miksi Chrissy Teigen on mahtava roolimalli

11.05.2015 20:45 - Henna Koste

Huippumalli Chrissy Teigenissä on paljon ihastuttavia piirteitä.

Huippumalli Chrissy Teigen on yksi tämän kuumimmista nimistä muotimaailmassa. Tänä vuonna kolmekymppisiään juhliva kaunotar on esikuva monelle naiselle, eikä ihme.

1. Teigen tuntee muodin, ja tietää miten pukeutua erilaisiin tilaisuuksiin. Huippumalli kokeilee mielellään nousevia trendejä. Hiljattain nainen nähtiinkin todella leveälahkeisissa farkuissa.

 

2. Ennen mallin uraa Teigen haaveili kokin töistä. Hän kirjoittaa So Delushious -ruokablogiaan. Mallin mitoistaan huolimatta naiselle maistuu esimerkiksi pekoni ja muut rasvaiset herkut.

3. Teigen ja hänen muusikkomiehensä John Legend ovat suloinen pari. Kateellisia riittää, mutta ihastuttavan parin näyttävät rakkauden osotukset ovat piristävää vaihtelua perinteisille parisuhdedraamoille.

 

4. Hän lahjoittaa miehensä kanssa usein rahaa hyväntekeväisyyteen. Hänen miehensä Legend on pistänyt pystyyn Show me -kampanjan, jonka tarkoituksena on taata laadukas koulutus jokaiselle lapselle.

5. Teigen työskenteli surffikaupassa ennen kuin hänestä tuli tunnettu. Kuinka coolia!

6. Hän ei yritä antaa itsestään täydellistä vaikutelmaa. Teigen ei pelkää hassutella myöskään Instagram-kuvissaan.


7. Mallin elämää voi helposti ajatella glamourin täyteisenä, Teigen tunnetaan kuitenkin maanläheisyydestään. Hän viihtyy usein ulkona koiriensa kanssa. 

Lue myös: Mallikaunotar Chrissy Teigen julkaisi kuvan raskausarvistaan

Lähde: InStyle

Kilpailut

Uusimmat