Joutuiko Mikko Kuustonen elämänsä oudoimpaan haastatteluun? "Kiitos ja anteeksi"

18.01.2015 14:15 -

Mikko Kuustonen selvisi melkoisen oudosta haastattelusta kunnialla - ja hänen kuuluisa naurunsa pääsi onneksi oikeuksiinsa vaikka toimittajan kysymykset kertakaikkisen erikoisia olivatkin.

Mikko Kuustonen on tehnyt musiikkia jo vuodesta 1979 saakka. Koko kansan tuntema mies on julkaissut yhteensä yksitoista studioalbumia, joista kolme on ylittänyt kultalevy- ja yksi platinalevyrajan. Miehen levyjä on myyty yhteensä yli 230 000 kappaletta.

Luulisikin, että toimittajalla olisi paljonkin kysyttävää vaikuttavan uran tehneeltä Kuustoselta. Joskus radiotyöläisilläkin on kuitenkin hetkiä, jolloin oman idolinsa kohtaamisesta menee pasmat niin sekaisin, että haastattelusta tulee asiallisen sijasta melkoisen outo. Tällainen haastattelu nähtiin Matkamessuilla.

Lyhyessä haastattelussa toimittaja ehti muun muassa kysymään Kuustoselta, miksei mies ole tehnyt kyseiselle toimittajalle omaa kappaletta sekä vihjaamaan, että artisti on jo elämänsä ehtoopuolella.

Kuustonen selvisi huumorimiehenä haastattelusta kuin kala vedessä, mutta totesi itsekin haastattelun lopuksi "anteeksi ja kiitos" - ja tähän toimittajakin päätyi yhtymään.

Katso erikoinen haastattelu yltä.

Kilpailut

Uusimmat