Kuva: AOP

Miley Cyrus purki kihlauksen näyttelijäkomistuksen kanssa - syynä miehen hallitseva luonne?

13.10.2016 11:50 - Senja Rapila

Lähipiirin mukaan laulajakaunotar pitää 26-vuotiasta Liam Hemsworthia "hieman tylsänä".

Ulkomaalaismedia Life & Style:n mukaan laulaja Miley Cyrus, 23, on purkanut kihlautumisensa miehensä Liam Hemsworthin, 26, kanssa. Lähipiirin mukaan Cyrus ei pidä suhdetta tarpeeksi vahvana, jotta sillä olisi tulevaisuutta.

- Miley sanoi, että hänen mielestään heidän suhteensa ei ollut tarpeeksi vahva, jotta hääsuunnitelmat kannattaisi toteuttaa. Liam oli todella järkyttynyt ja on vieläkin. Hän ei puhu kenellekään siitä, eikä halua uskoa sen olevan totta, lähipiiristä on kerrottu.

"Liam pidättelee häntä"

Aiemmin on puhuttu, että Hemsworth olisi rajoittanut daaminsa menemisiä ja juhlintaa. Lähipiirin mukaan myös sillä on ollut vaikutusta eroon.

- Miley huusi hänelle siitä, kuinka Liam pidättelee häntä ja yrittää saada hänet piilottamaan todellisen persoonallisuutensa.

- Miley on kertonut ystävilleen ja perheelleen, että hänen mielestään heidän persoonallisuutensa eivät enää sovi yhteen. Hän on vapaa sielu täynnä energiaa ja on alkanut pitää Liamia hieman tylsänä. 

Cyrus on myös aiemmin avautunut siitä, ettei tunne olevansa homo- eikä heteroseksuaali. Hänen ensimmäinen seurustelusuhteensa olikin tytön kanssa. Voit lukea siihen liittyvän artikkelin täältä.

Lähde: Female First

Lue myös: Kristen Stewart löysi rinnalleen uuden rakkaan - kyseessä huippumallin eksä

Kilpailut

Uusimmat