Fani tatuoi ihonsa täyteen Miley Cyruksen kuvia - tähden palaute tyrmistytti

22.06.2015 13:45 - Senni Loikala

Laulaja Miley Cyrus ei säästellyt sanojaan, kun häneltä kysyttiin mielipidettä faninsa tatuoinneista.  

Miltä tuntuisi, jos saisi kuulla haukkuja omista tatuoinneistaan? Entä jos iholla olevat kuvat liittyisivät johonkin tiettyyn henkilöön, joka kertoisi niiden olevan rumia? Brittiläinen kolmen lapsen isä Carl McCoid, 42, tietää varsin hyvin, ettei se tunnu mukavalta.

Carl otti ensimmäisen fanitatuointinsa avioeronsa jälkeen vuonna 2010, jolloin hänen iholleen ikuistettiin laulaja Miley Cyrukseen, 22, liittyvä kuva.

Yksi kuva ei kuitenkaan ollut kylliksi, vaan miehen iholla on tällä hetkellä 29 tatuointia maailmantähdestä. Esimerkiksi hänen kyljessään on iso kasvokuva Cyruksesta ja rintakehässä komeilee tämän nimi suurella fontilla.

Tylyä palautetta

Cyrukselta kysyttiin aiemmin amerikkalaismedian haastattelussa, mitä tämä oli mieltä superfaninsa tatuoinneista. Räväkkä tähti kertoi niiden olevan "karmivia" ja "rumia".

Laulajan sanat loukkasivat Carlia, mikä sai hänet katsomaan ihotaidettaan uudessa, ikävämmässä valossa.

- Nyt ne (tatuoinnit) vain kaduttavat minua. En ikinä ajatellut sitä niin paljon, mutta niillä on ollut psykologisia vaikutuksia minuun, Carl myöntää Daily Star -lehdelle.

- Sitten hän mainitsi haastattelussa, että ne ovat karmivia. Se sai minut ymmärtämään, etten pitänyt niistä, hän jatkaa.

Nyt Carl suunnittelee menevänsä tatuoinnin poistoon. Vaikka siitä tulee pitkä ja kallis prosessi, saattaa se kuitenkin olla kuvia katuvalle miehelle parhaaksi.

Pääset katsomaan kuvia Carlista ja hänen tatuoinneistaan täältä.

Lue myös: Harkitse ennen kuin otat tatuoinnin - lääkäri paljastaa, millaisia kuvia poistetaan eniten

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat