Historiallisen upeaa taloa myydään New Yorkissa superhalvalla - hyytävä valokuva paljastaa syyn

16.06.2015 20:45 - Rea Tallgren

Upea ja iso puutalo ei mene kaupaksi New Yorkissa, sillä ihmiset uskovat siellä olevan jo asukkaita - aaveita nimittäin. Lisää vettä huhumyllyyn lisää tuore kuva, jossa talon ikkunassa näkyy jotain pelottavaa.

New Yorkin Camdenissa myydään upeaa vanhaa puutaloa, joka saattaa nopeasti katsottuna vaikuttaa unelmakodilta. Talo ei kuitenkaan ole vuosien saatossa mennyt kaupaksi, vaikka sen hinta onkin laskettu äärimmäisen matalaksi. Tällä hetkellä taloa myydään reilulla 100 000 eurolla. Samalla hinnalla saisi Helsingistä pienen yksiön.

Talo on ollut myynnissä jo vuodesta 2011. Tuolloin sen silloinen omistaja katosi vain hetki talon ostamisen jälkeen selittämättömästi. Isoin syy siihen, että talo ei mene kaupaksi onkin se, että sen pelätään jo omaavan asukkaita - haamuja nimittäin.

Google Streetview'n välityksellä napattu kuva on omiaan lisäämään epäilyksiä. Hyytävässä kuvassa näkyy kolme kädenjälkeä painettua toisen kerroksen ikkunaan. Vaikka talo paistattelee auringossa ja on kieltämättä kaunis, on haaveiden pelko liian suuri ostajille.

Katso kuva tästä.


Lue myös: Hyytävä hetki tallentui videolle: "Aavemainen hahmo pysäytti auton"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat