Kuva: Splashnews

Pelkkä julkisuustemppu? Viimeisimpiä kuvia Kim Kardashianista väitetään lavastetuiksi

01.11.2016 18:30 - Elisa Jalasjoki

Tähti palasi julkisuuteen ensimmäisen kerran kunnolla vasta viime viikolla.

Kim Kardashian, 36, rikkoi viime viikolla pitkän hiljaiselonsa poistumalla kodistaan ystävänsä Jonathan Chebanin kanssa kaupungille nauttimaan frozen yogurttia. Kyseessä oli ensimmäinen kerta Pariisin ryöstön jälkeen, kun Kardashianin nähtiin liikkuvan julkisesti ulkona. 

Nyt otsikoihin on kuitenkin noussut epäilyjä siitä, oliko Kardashianin kotoa poistumisen syy sittenkään silkka halu päästä haukkaamaan raitista ulkoilmaa. Page Six -lehden lähteen mukaan kyseessä nimittäin saattoi olla myös Kardashianin laskelmoitu siirto. 

Paparazzien nappaamissa kuvissa Kardashian oli kuin eri henkilö. Hänet nähtiin ilman meikkiä, lasittunein silmin, kulkemassa ylisuuressa hupparissa. Lähteen mukaan kyseessä oli kuitenkin tarkoin harkittu julkinen tapaus. 

- Kim ei edes syö jugurttia, sillä hän noudattaa Atkinsin ruokavaliota. Kyseessä on täysin lavastettu kuva, jotta Kim saataisin näyttämään mahdollisimman samaistuttavalta. Tästä syystä hänestä täytyi ottaa kuva, jossa hänellä ei olisi meikkiä, eikä hän edustaisi mitään vaatemerkkejä, lähde kertoo. 

Vaikka väite kuulostaa tuulesta temmatulta, ei kyseessä ole uusi ilmiö. Useiden julkisuuden henkilöiden kerrotaan ottavan yhteyttä paparazzeihin silloin, kun he haluavat varmistaa saavansa jonkin tekemänsä asian julkisuuteen. Mediassa esillä olo onkin lopulta hyvin laskelmoitua. 

Katso kohutut kuvat Kardashianista alta.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Kim Kardashian teki paluun sosiaaliseen mediaan - katso

Lue myös: "He eivät halunneet koruja" - Kim Kardashianin ryöstöstä saatiin uutta tietoa

Kilpailut

Uusimmat