Robin yhteistyöstä Vesa-Matti Loirin kanssa: "Tässä on jonkinlainen ympyrä sulkeutunut"

26.09.2015 14:15 - Senja Rapila

Nuori poptähti odotti todella paljon työskentelyä legendaarisen Veskun kanssa, sillä Lapin Kesä -kappaleella on erityinen merkitys Robinille.

Robin julkaisi aiemmin syksyllä uuden singlelohkaisunsa, Yö Kuuluu Meille, tulevalta duettoalbumiltaan. Koko Yhdessä-albumi julkaistaan lokakuussa, jolla Robinin kanssa duetoimassa ovat muun muassa Sanni, Kasmir, JVG ja suomalainen legenda, Vesa-Matti Loiri.

- Lauletaan Veskun kappale, Lapin Kesä, yhdessä tällä tulevalla albumilla. Tämä kappale on todella tärkeä minulle, sillä se on ollut ensimmäinen kappale, minkä olen koskaan harjoitellut ulkoa, ja esittänyt livenä ihmisille. Esitin sen yhdessä seurasaaressa, jossa oli 20-30 henkilöä. Siellä oli myös avotakka, jonka tiilikorokkeen päällä nuorena poikana vedin Lapin Kesän. Nyt pääsin sitten itse Vesku Loirin kanssa esittämään tämän kappaleen, niin mielestäni tässä on jonkinlainen ympyrä sulkeutunut. Vesku on todella sydämellinen ja huumorintajuinen tyyppi, Robin kertoo Voicelle.

Yhdessä-albumilta löytyy myös kappale, joka on valittu kiusaamisenvastaisen Kiva Koulu -kampanjan tunnuskappaleeksi. Tämä kappale on yhdessä Elastisen kanssa kirjoitettu Vahva.

- Meillä on Elastisen kanssa todella samanlainen mieli, ja pystyin samaistumaan helposti kappaleeseen. Mielestäni tämä kappale oli täysin oikea biisi lähteä mukaan tähän Kiva Koulu -kampanjaan. Siitä onkin tullut todella positiivista palautetta, Robin kertoo.

- Minua ärsyttää kiusaamisessa se, ettei siitä hyödy kukaan. Yleensä elämässä on tarkoitus tehdä asioita, joista itsekin hyötyy, mutta eihän tässä tapauksessa mikään osapuoli siitä hyödy. Meillä artisteillakin esimerkiksi Instagram-tilille tulee aina semmoisia kyseenalaisia kommentteja, mutta onneksi meillä on kuitenkin todella suuri se suodatin näille kommenteille, eivätkä ne jää häiritsemään.

Robin Packalen - vuoden positiivisin suomalainen

Positiivareiden ja Suomen Nuorkauppakamareiden raati valitsi taannoin Robinin vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi 2015. Palkinnon luovutti edellisvuoden Positiivisin Suomalainen Pekka Hyysalo. Valinta tuli popparille yllätyksenä, mutta positiivisena sellaisena.

- Aika siistiä päästä siihen riviin, siellä kun on ollut Teemu Selänne, Elastinen, Kiira Korpi ja myös Pikku G jonain vuonna. Siistiä päästä tohon kimppaan mukaan, saa nähdä kenelle se pysti menee ensi vuonna! Robin naurahtaa.

Lue myös: Antti Tuisku Vain elämää -ohjelmasta: "On tullut mietittyä, että mitäköhän siellä tuli tehtyä"

Kilpailut

Uusimmat