Kuva: Mikko Räsänen

Robinilla erikoinen esitys Venäjällä: "En vielä tänäkään päivänä tiedä, mistä lauloin"

06.10.2016 16:15 - Mika Parikka

Koko kansan suosikkiartisti Robin osallistui useisiin laulukilpailuihin ympäri maailmaa ennen rakettimaista nousuaan Suomen kärkiartistiksi.

Alati hymyilevä Robin julkaisi vastikään YouTubeen videon, jossa hän coveroi Justin Timberlakea. Tämä sai monet jo haaveilemaan siitä, että Robin vaihtaa kieleksi englannin ja valloittaa maailman. Robin on kuitenkin jo esiintynyt englanniksi, ja osallistunut elämänsä aikana useaan laulukilpailuun ympäri maailman.

- Ennen kuin mitään Frontside Ollieita tai muita on tehty, olen vetänyt paljonkin keikkaa englanniksi. Olen laulanut myös italiaksi ja venäjäksi.

Siis mitä ihmettä? Osaako Robin vielä kaiken kukkuraksi venäjääkin?

- En mä osaa Venäjää. Oltiin sellaisessa laulukilpailussa 2009 kuin New Wave Junior, joka järjestettiin Moskovassa. Siellä piti harjoitella yhteiskappale, jota kaikki kilpailijat lauloivat. Enhän mä suomalaisena osannut lukea edes niitä venäläisiä kirjaimia.

Taitavana artistina Robin löysi kuitenkin keinot opetella kappale, ainakin jotenkin:

- Ne piti sitten kirjoittaa mulle siinä muodossa kuin ne lausutaan. Se meni tosi hämmentäväksi. Korvakuulolta yritin sitten harjoitella, ei mulla ole tänäkään päivänä mitään hajua mitä mä lauloin. Sen biisin nimi oli joku Muzika, joten luultavasti jostain musiikista se kertoi, Robin nauraa. 

Saako fanit nauttia tulevaisuudessa Robinista muulla kuin kotimaisella kielellä?

- Ehkä venäjänkielellä? Vähän myös italiaksi. Vähän kaikennäköistä. Laitetaan vielä saameksi niin jotain kaikille. Ei vaan, ei olla vielä mitään päätetty. Nyt ollaan vaan päätetty, että tehdään vaan biisejä, hyväntuulinen Robin päättää.

Lue myös: Robin coveroi Justin Timberlaken hittibiisiä - katso musiikkivideo

Lue myös: Elastisen ystävät artistin isyydestä - "Nyt se on menoa!"

Lue myös: Cheekin lähtö Rähinältä kylmensi välit pitkäksi aikaa Elastisen kanssa: "Henkilökohtainen isku"

Lue myös: Elämäkerta paljastaa Cheekin tärkeimmät naissuhteet: "Kun näin hänet, lävitseni kulki sähkövirta"

Kilpailut

Uusimmat