Kuva: Mikko Räsänen

Roope Salminen jätti keikoilla juhlimisen: "Kummasti on helpottanut"

28.11.2016 10:45 - Reija Saarinen

Salmisen mukaan keikkailu ei ole rankkaa. Juhliminen sen sijaan on.

Roope Salminen, 26, ei pelkää naamansa kulumista. Ei edes nyt, vaikka hänen kasvonsa koristavat niin elokuvaa, keskusteluohjelmaa kuin levyjen kansiakin. Hänen mukaansa on väistämätöntä, että suosio laantuu ja sitä on turha pelätä.

- Se on väistämätöntä, että niin tapahtuu. Tämä ala on hyvin syklinen ja minä olen nyt jossain vaiheessa sitä omaa sykliäni. En tiedä onko jäljellä puoli vuotta vai kuukausi.

- Minusta se on vain hyvä, että tulee uusia naamoja. Ei minulla todellakaan ole mitään epärealistisia unelmia siitä, että olisin esimerkiksi viiden vuoden kuluttua samalla alalla. Se ei haittaa, sitten teen jotain muuta.

Kiireisten aikataulujen vuoksi myös jaksamisesta on pidettävä huoli. Salmisen mukaan yksi keino on lopettaa bilettäminen.

- En ole suostunut mihinkään mistä en tykkää. Sen lisäksi en ole lähtenyt juurikaan mukaan tuohon remuamiseen. Kaikista kuluttavin osa keikkailua on se, että joka keikan jälkeen pitää juhlia. Kun sen on jättänyt pois, kummasti on helpottanut.

- Eihän se keikkailu itsessään ole rankkaa. Meilläkin on hieno bussi missä voi nukkua ja pelata Pleikkaria. Sen rankkuuden tuo se, että dokaa ja vetää darrassa keikkoja.

Lue myös: Mitä haluaisit sanoa äidillesi, Roope Salminen?

Kilpailut

Uusimmat