Kuva: AOP

Ryan Reynolds ahdistui Deadpoolin tuomasta suosiosta: "Voi olla, että asun sen takia metsässä"

15.11.2016 17:15 - Senja Rapila

Marvelin Deadpool-elokuva ajoi suosikkinäyttelijän hermoromahduksen partaalle.

Ryan Reynolds, 40, sai mittaamattoman määrän huomiota viimeisimmällä elokuvallaan Deadpool, jossa hän näytteli sekopäistä supersankaria. Humoristinen näyttelijä paljastaa nyt, että sai pienoisen hermoromahduksen poikasen saadessaan elokuvan pakettiin.

- Minusta tuntui, että olin joku kuunari keskellä hurjaa myrskyä koko sen ajan. Se ei vain koskaan loppunut. Sitten kun se vihdoin loppui, sain pienoisen hermoromahduksen. Tärisin kirjaimellisesti. Menin lääkäriin koska minusta tuntui siltä, että kärsin jostain neurologisesta ongelmasta. Jokainen lääkäri sanoi, että minulla on ahdistustila, Reynolds kertoo.

- Tiedostan kyllä täysin sen naurettavan onnekkaan aseman missä olen, mutta jättimäinen huomio rasittaa hurjasti hermostojärjestelmää - se voi olla syy siihen, miksi asun metsässä. 

On myös kerrottu, että hurjan vastaanoton saanut Deadpool on saamassa jatkoa. Elokuvan jatko-osaan ovat Cosmopolitanin mukaan lupautuneet mukaan pätähti Ryan Reynolds, ohjaaja Tim Miller sekä käsikirjoittajat Rhett Reese ja Paul Wernick.

Lähde: Female First

Lue myös: Ryan Reynolds paljasti vahingossa vauvansa sukupuolen - joutui hyvittämään asian vaimolleen

Lue myös: Humoristinen kuva Blake Livelystä leviää netissä - katso aviomiehen naseva vastaus

Kilpailut

Uusimmat