Kuva: AOP

Simon Cowell paljasti mitä työtä teki ennen tv-tähteyttään: "Minua vihattiin"

09.11.2016 10:15 - Mika Parikka

Esimerkiksi Talent ja X Factor -ohjelmien pääjehuna häärivä Simon Cowell paljasti, että jopa hänen äitinsä oli huolissaan tämän mielenterveydestä.

Soittaisitko Simon Cowellille, kun haluat ostaa tai myydä talosi? Et varmaan, mutta ennen se olisi ollut mahdollista. Cowell vieraili vastikään Jonathan Salithin radiohaastattelussa, kun hän myönsi olleensa ennen tv-uraansa kiinteistövälittäjänä. 

Nykyään kuuluisan kykytuomarin ura kiinteistövälittäjänä ei kuitenkaan ottanut tuulta alleen. Pesti kesti kokonaisuudessaan kahdeksan kuukautta. Cowell myöntää ajan olleen myös hänen elämänsä karmivinta:

"Työskentelin todella räkäisessä firmassa Mayfairissa, jossa minua vihattiin ja minä vihasin heitä. Olin niin allapäin, että jopa äitini sanoi, ettei ole koskaan nähnyt minua niin masentuneena", Cowell muisteli tapahtunutta. 

Onnekseen mies sai jälleen töitä musiikkialalta. Hän kuitenkin myöntää jälkeenpäin, että työ kiinteistövälittäjänä oli myös hyväksi hänelle. Nykyään miestä ei luultavasti kovin paljoa masenna, hänen omaisuutensa vuonna 2013 oli 276 miljoonaa dollaria, eli noin noin 250 miljoonaa euroa.

Lähde: Lifestyle.one

Lue myös: X Factor -tuomari Simon Cowell yllätti homokommentillaan - "Ei olisi pitänyt sanoa tuota"

Lue myös: Saara Aalto rikkoi rajansa! Katso esitys, joka sai tuomarit ylistämään hulluutta

Lue myös: Britannian X Factor koettelee Saara Aaltoa: "Elämäni rankimpia kokemuksia"

Kilpailut

Uusimmat