Kuva: AOP

Sisäpiiri huolissaan: Kourtney Kardashian, 37, rakastumassa Justin Bieberiin?

27.02.2017 09:30 - Senja Rapila

Runsaasti ikäeroa omaavan kaksikon kasuaalin suhteen kerrotaan ottaneen askeleen vakavampaan suuntaan.

Kerrotaan, että Justin Bieber, 22, ja Kourtney Kardashian, 37, olisivat löytäneet itsensä tilanteesta, jossa kasuaali seksisuhde on muuttumassa joksikin vakavammaksi.

Kaksikolla oli ensimmäistä kertaa lyhyt seksisuhde vuonna 2015 sen jälkeen, kun Kourtney erosi miehestään Scott Disickistä. 22-vuotias Bieber oli kertoman mukaan tuolloin pelkästään huvia ja pieni laastarisuhde juuri eronneelle Kourtneylle.

Vuosi kaksikon suhteen jälkeen he löysivät toisensa jälleen samasta tilanteesta, kun Kourtney erosi jo toisen kerran Disickistä. Disick käsitteli eroa juhlimalla villisti mallikaunotarten kanssa, kun taas Kourtney löysi lohtua jälleen Bieberistä. Nyt asiat ovat kuitenkin muuttuneet, sillä Kourtneyllä kerrotaan olevan enemmän tunteita kanadalaispopparia kohtaan kuin koskaan aiemmin.

- Kourtney ja Justin ovat pitäneet jatkuvasti yhteyttä viime viikkojen aikana. Hän on ollut kuin tukipilari Kourtneylle, aina soittelemassa, tekstaamassa ja kyselemässä kuulumisia, lähteet ovat kertoneet Hollywood Life -julkaisulle.

Nimettömänä pysyvä lähde kertoo, että vaikka kaksikko aloitti pelkästään seksisuhteella, ovat tunteet löytäneet tiensä myös tähänkin järjestelyyn.

- Kourtneyn siskot pelkäävät, että hän uppoaa liian syvälle tunteeseen. Hän (Kourtney) kuitenkin vakuuttaa jatkuvasti heille, ettei hän ole hölmö, ja että Justin ei ole muuta kuin hyvä ystävä.

Lähde: The Hollywood Gossip

Lue myös: Justin Bieberin vihjattiin laskeneen alleen - fanit hermostuivat

Kilpailut

Uusimmat