Kuva: AOP

Stop erohuhuille! Khloé Kardashian poseeraa suloisessa kuvassa rakkaansa kanssa - katso

19.12.2016 18:30 - Elisa Jalasjoki

Kaunotar todistaa tuoreen Instagram-kuvansa avulla epäilijöille, ettei pariskunnan suhde ole voinut koskaan paremmin.

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashianin, 32, ja NBA-pelaaja Tristan Thompsonin, 25, suhdekäänteet ovat nousseet otsikoihin useaan otteeseen viime aikoina. Vasta muutama kuukausi sitten mediassa huhuttiin Kardashianin odottavan miehelle lasta, mutta pian tämän jälkeen pariskunnan uskottiin eronneen

Nyt pariskunta on kuitenkin päättänyt katkaista siivet erohuhuilta yhdellä kertaa. Myöhään sunnuntai-iltana Kardashian lisäsi Instagram-tililleen suloisen yhteiskuvan kaksikosta, jossa he poseeraavat onnellisesti yhdessä. 

Kuvassa kaksikon yllä nähdään yhteensopivat, armeijakuosiset takit, sekä aurinkolasit. Hellästi halaten Thompson suutelee rakastaan päälaelle. Kardashian puolestaan kuvaa tunteitaan kuvan alle kirjoitetussa tekstissä lyhyesti ja ytimekkäästi. "Hän", tähti kirjoittaa, lisäten perään sydämen. 

Katso suloinen kuva alta.

Kardashian ja Thompson alkoivat tapailla loppukesästä. Tällöin Kardashianin ero toisesta NBA-pelaajasta, Lamar Odomista, oli vielä viimeistelyä vaille valmis. Myös Thompsonin entinen naisystävä odotti miehelle vielä lasta, kun tämä alkoi tapailla Kardashiania. Huhujen mukaan tosi-tv-tähti olikin syy pariskunnan eroon. 

Lue myös: Khloé Kardashian seksikkäämpänä kuin koskaan? Katso tuoreet kuvat

Kilpailut

Uusimmat