Kuva: Voice

Suvi Teräsniska keikoille pian synnytyksen jälkeen - vaikuttaako hittiohjelman suosio päätökseen?

12.08.2016 09:45 - Senni Loikala

Uutta musiikkia julkaissut laulaja kertoo, että Vain elämää -ohjelman kuvaukset olivat hieno kokemus.

Elämäni miehiä -singlen keskiviikkona julkaissut Suvi Teräsniska, 27, on yksi syyskuussa alkavan Vain elämää -televisio-ohjelman viidennen kauden tähtiartisteista. Ohjelmaa kuvattiin artistileirillä Hirvensalmen Satulinna-kartanossa kesäkuussa.

- Se oli ihan käsittämättömän hieno kokemus, en ole katunut hetkeäkään. Ensi sekunnista lähtien homma vaan toimi leirillä, Teräsniska sanoo.

Teräsniska onnistui pitämään huolen riittävistä yöunista leirin aikana, vaikka aikataulu oli tiukka aamusta iltaan.

- Ehdin nukkumaan parhaimmillaan yhdeksän tunnin yöunia, mistä tuotantoyhtiö oli todella mielissään ja minulle sanottiinkin, että kyseessä on ”varmaan ensimmäinen kerta ohjelman historiassa, kun joku nukkuu tarpeeksi tällä leirillä”, artisti toteaa.

- Olen sellainen, että kun kaadun petiin, niin naps – nukahdan heti. Nukkuminen ei tuottanut minulle vaikeuksia ja ehdin lepäämään. Tiesin, että minun oli pakkokin ehtiä; etten haluaisi rasittaa itseäni äärimmäisyyksiin asti.

"Raskauteni oli leppoisa leirin aikaan"

Leirin aikana Teräsniska kertoi myös odottavansa hänen ja aviomiehensä Simo Aallon toista lasta.

- Tuotantoyhtiö ja koko tiimi kyseli usein, että onko minulla kaikki hyvin, jaksanhan varmasti, olenhan syönyt ja juonut. Vastasin aina suoralta kädeltä, että kaikki on hyvin. Raskauteni oli siinä vaiheessa todella leppoisa, eikä se vaikuttanut viikkooni oikeastaan millään lailla.

- Totta kai se kulki mukana jatkuvasti, kun mahaa alkoi jo olla aika tavalla. Aina, kun katsoi itseään peilistä, niin viimeistään siinä kohtaa muisti asian, Teräsniska nauraa.

Pian keikkalavoille

Muusikon laskettu aika on loppusyksystä. Teräsniska aikoo suunnata keikkalavoille helmi-maaliskuussa. Suunnitelmana on, että koko perhe kiertää keikkoja Teräsniskan kanssa. Aiemmin Vain elämää -ohjelmassa mukana olleet artistit ovat saaneet suositusta ohjelmasta lisää tuulta uralleen. Entä vaikuttiko Vain elämää -ohjelman ajankohta siihen, että artisti aikoo keikkailla melko nopealla aikataululla synnytyksen jälkeen?

- Enemmänkin vaikuttaa se, että olen ollut jo kaksi vuotta pois keikkalavoilta. Olemme vaan tehneet päätöksen, että silloin lähdetään.

- Totta kai pienokaiset sanelevat ehdot. Jos käy niin, että kiertäminen on liian raskasta perheelle, niin sitten sitä on rajoitettava. Nyt menen askeleen kerrallaan.

Lue myös: Suvi Teräsniskan henkilökohtaisin kappale kiteyttää tärkeimmät miessuhteet - kuuntele

Kilpailut

Uusimmat