Taylor Swift lohdutti sydänsuruista kärsivää fania – kuuntele tähden kokoama erobiisilista

13.02.2015 21:45 - Eeva Rajala

Laulajatar Taylor Swift on aiemminkin ottanut fanien tunteet huomioon.

Taylor Swift on järjestänyt faneilleen yksityisiä albumikuuntelujuhlia ja antanut rahaa fanille syntymäpäivälahjaa varten. Viimeisimmässä tempauksessaan hän lohduttaa sydänsuruista kärsivää faniaan, joka laittoi viestiä Tumblr-palvelun kautta.

Palvelussa nevergooutofstyle-niminen käyttäjä laittoi Swiftille viestin, missä pyysi neuvoja tukalassa tilanteessa.

"Taylor Swift, toivottavasti näet tämän, mutta olemme olleet yhdessä 4 kuukautta. Hän juuri laittoi viestin ja sanoi, että on saanut minusta tarpeekseen. En antanut minulle syytä ja yritti saada minut tekemään älyttömiä asioita, jotta saisin hänet takaisin. Nyt hän nimittelee minua ja olen ihan murtunut. En tiedä mitä teen."

Taylor Swift vastasi naiselle, että on vaikeaa alkaa puhua ihmisestä menneessä aikamuodossa, jos tämä on ollut läsnä nykyhetkessä ja tulevaisuuden suunnitelmissa.

"Sydänsurut ovat kamalia jo itsessään, mutta vielä se, että olet joutunut kestämään tällaista emotionaalista hyväksikäyttöä. Tiedän, että se on vaikeaa, mutta kannattaa blokata hänet. Joudutko olemaan hänen kanssaan tekemisissä?"

Swift neuvoo, ettei ole mitään väärää siinä, että haluaa vältellä ihmisiä, jotka satuttavat sinua. Hän kannustaa naista suojelemaan itseään ja pahoittelee tapahtunutta. Swift latasi fanilleen myös kokoamansa kuuden kappaleen erobiisilistan, jossa oli seuraavat kappaleet:

Charli XCX - Stay Away

Montgomery - Not Around

Haerts - Wings

MisterWives - Coffins

Azure Ray - Sleep

Measure - Begin Again


Lue myös: Taylor Swiftin asu yllätti Grammy-gaalassa - paljasti seksikkäästi reidet ja sääret

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat