Kuva: Splash

Tutkimukset ohi - Brad Pittiä ei syytetä lasten kaltoinkohtelusta

10.11.2016 12:15 - Mika Parikka

Angelina Jolien ja Brad Pittin ero sai rumia käänteitä, kun Jolie syytti miestään lasten kaltoinkohtelusta. Nyt asiaan saatiin selvyys.

Maailma ei ole vieläkään toipunut kunnolla Angelina Jolien ja Brad Pittin erosta. Parin piti olla ikuinen ja onnellinen. Ero oli varsin ruma, sillä pian sen jälkeen Pittiä syytettiin lasten kaltoinkohtelusta. Joliella ja Pittillä on kuusi lasta, jotka eron jälkeen pysyivät Joliella.

Pitt on nyt virallisesti vapautettu syytteistä. Tapausta tutkittiin intensiivisesti Los Angelesin lastensuojelun toimesta. Jolien mukaan hänen miehensä on lyönyt tarkoituksellisesti lastaan lukuisten väärinkäytösten takia. Pittiä syytetään myös siitä, että hän on herjannut sanallisesti poikaansa toistuvasti.

Tutkimukset saatiin päätökseen keskiviikkona. Pitt vapautettiin kaikista syytteistä sosiaalityöntekijöiden kuulusteluiden jälkeen. Mies oli yhteistyöhaluinen ja suostui antamaan virtsa -sekä verinäytteet.

Eron jälkeen Pitt ei nähnyt lastaan 19:ään päivään. Kun siihen vihdoin tuli mahdollisuus, Maddox päätti pysyä kotona äitinsä luona. Joidenkin lähteiden mukaan Maddox ei pidä itseään Pittin lapsena. 

Sittemmin kaksikko tapasi toisensa lokakuussa. 

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Brad Pitt tapasi lapsensa - ensimmäinen kerta eron jälkeen

Lue myös: Brad Pitt tapasi vihdoin vanhimman poikansa - tapaamisessa mukana terapeutti

Lue myös: Brad Pittin ja Angelina Jolien vahanuketkin erotettiin toisistaan - katso paljon puhuva kuva

Kilpailut

Uusimmat