Kuva: AOP

Twilight-kaunotar suhdekiemuroistaan: "Kun aloin deittailemaan tyttöä, kaikki muuttui"

28.07.2016 13:45 - Senja Rapila

Kristen Stewart ei ole aiemmin kommentoinut suhteitaan, mutta nyt hän on vahvistanut seurustelevansa.

Näyttelijä Kristen Stewart, 26, on herättänyt huomiota suhdekiemuroillaan. Aiemmin hän seurusteli ranskalaislaulaja Sokon kanssa, mutta kesäkuun alussa hänet nähtiin jälleen entisen rakkaansa Alicia Cargilen kanssa.

Nyt kaunotar on vahvistanut Elle-lehdelle suhteen entiseen tyttöystäväänsä, vaikka hän ei ole aiemmin kommentoinut yksityiselämäänsä julkisesti.

- Juuri nyt olen todella rakastunut tyttöystävääni, Stewart kertoi Elle-lehdelle. Hän on myöntänyt, että he ovat olleet Cargilen kanssa pitkään on-off -pariskunta, mutta tällä kertaa suhde tuntuu oikealta.

Kun Stewart seurusteli näyttelijä Robert Pattinsonin kanssa, ei hän myöntänyt julkisesti viiden vuoden suhdettaan ennen kuin joutui pahoittelemaan pettämistä julkisesti.

- Meistä tehtiin jatkuvasti hahmoja, jotka sijoitettiin tähän naurettavaan sarjakuvaan. Olin ihan että 'tuo on minun, teet minun parisuhteestani jotain mitä se ei ole'. En pitänyt siitä, Stewart kommentoi suhdettaan Twilight-vastanäyttelijäänsä.

- Mutta kun aloin deittailemaan tyttöä, kaikki muuttui. Ajattelin, että 'Oikeastaan tämän piilottelu antaa sellaisen kuvan, että en ole sujut sen kanssa tai että häpeän sitä', joten minun piti opetella kuinka tuon asian esille julkisuudessa. Se avasi silmäni ja olen nyt todella paljon onnellisempi.

Uutisoimme myös aiemmin siitä, kuinka rakastunut kaksikko kuvattiin halailemassa kadulla. Voit katsoa kuvat täältä.

Lähde: Metro

Lue myös: Miley Cyrus hylkäsi bileystävänsä - oma rakas vahtii ja rajoittaa juomista

Lue myös: Borat-tähden vaimo avoimena: Mieheni on todella nolo sosiaalisissa tilanteissa

Kilpailut

Uusimmat